Lentopallon mestaruusliigan kauden avaus

Asiakas: Suomen Lentopalloliitto ry
Palvelu: Tapahtumasuunnittelu + toteutus

Toteutimme Lentopalloliiton järjestämän Mestaruusliigan kauden avaustapahtuman Pasilan Biitsillä. Tilaisuus järjestetään vuosittain ja on toteutettu jo usean vuoden ajan perinteisen mediatilaisuuden tapaan. Tänä vuonna Lentopalloliitto halusi järjestää mediatilaisuuden hieman erilaisella tyylillä ja Biitsi valikoitui loistavaksi paikaksi toteuttaa tilaisuus pienellä twistillä höystettynä eli kesäisissä tunnelmissa, rantatuoleissa ja rennosti ottaen.

Tilaisuuteen oli kutsuttu kaikkien Mestaruusliigassa pelaavien joukkueiden seurajohto, valmentajat sekä 1 pelaaja/joukkue, eli kokonaisuudessaan noin 90 henkilöä.

Lopputuloksena asiakkaalle tuotettiin todella onnistunut ja monipuolinen tapahtumapäivä kokouksineen, ruokailuineen ja mediatilaisuuksineen.

Tilaisuuden kulku
Tilaisuus alkoi Johannes Hatsolon mukaansatempaavalla motivaatioluennolla, jonka jälkeen siirryttiin ruokailemaan. Ruoaksi valikoitui nopea, helposti syötävä ja maukas annospakattu lohi- sekä kana-annos. Ruokailun jälkeen seurasi mediatilaisuus joka striimattiin suorana Ruutu-palveluun. Tämän jälkeen hyödynnettiin Biitsin monipuolisia kokous ja kabinettitiloja, joissa palaveerasivat samanaikaisestii seurajohto sekä valmentajat. Samaan aikaan pelaajat pääsivät pelaamaan biitsiä huippuvalmentaja Wesley Pinheiron johdolla.

Tilaisuus toteutettiin koronaohjeistuksia noudattaen maskit päässä sekä turvavälit huomioiden.

“Todella monipuolinen, onnistunut ja ennenkaikkea erilainen kokonaisuus! Oli upea huomata hallin monipuolinen toimivuus erilaisine kokous- ja saunatiloineen. Kiitos koko Biitsin tiimille!”
Anna Komu, Event and production manager at Rivents Oy

Kokonaisuuteen sisältyi:

  • Tapahtuman suunnittelu ja aikataulutus yhdessä asiakkaan kanssa
  • Vastuu tekniikan ja striimauksen toteutuksesta yhdessä Ruutu suoratoistopalvelun kanssa
  • Tapahtumatilan somistus
  • Ruokailun järjestäminen
  • Aktiviteettiosuuden järjestäminen