Biitsi Pasila

Biitsi Pasila

URBAN JUNGLE

Uniikki sisäkesäkonsepti, jossa yhdistyy lämpö, hiekkaranta ja beach volley. Ikitropiikki on rakentunut Pasilan maanalaisen metrotunneliin loistavien liikenneyhteyksien varrelle. Hauskat aktiviteetit, aidot palmut ja erinomainen rantabaari takaavat viihtymisen pitkään. 26-asteen lämpötila pakottaa jättämään talvivaatteet narikkaan!

  • Pinta-ala 2000m² josta biitsiä 1000m²
  • 3 baaria
  • 3 erikokoista kokous-/backstagetilaa
  • 3 saunatilaa
  • tuotamme tapahtumat 1000 henkilöön asti avaimet käteen -periaatteella
  • Huippu valo- & äänitekniikka kiinteänä
Pyydä tarjous
Tutustu sauna- ja kabinettitiloihin

Tutustu sauna- ja kabinettitiloihin

Minkä tilan haluaisit kokouksellesi? Yhdistelemällä eri kabinetti- ja saunatiloja löydämme varmasti teidän tilaisuutta parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Tutustu
Referenssit

Referenssit

Tutustu tuottamiimme tapahtumiin!

tutustu
SAAPUMINEN

SAAPUMINEN

MITEN MEIDÄT LÖYDÄT KAUPPAKESKUKSESTA: Ota violetti tai keltainen hissi alas P4-kerrokseen, seuraa keltaisia DOWN UNDER - kylttejä.


JULKINEN LIIKENNE: Siirry rautatieasemalta kauppakeskukseen ja ota violetti tai keltainen hissi alas P4-kerrokseen, seuraa keltaisia DOWN UNDER - kylttejä.


AUTO TAI TAKSI (maks korkeus 2,3 m): Aja suoraan parkkihallin P4-kerrokseen ja voit pysäköidä suoraan DOWN UNDERIN sisäänkäynnin eteen.


KAUPPAKESKUKSEN AUKIOLOAIKOJEN ULKOPUOLELLA: Sokos Hotel Triplan (Frederikanterassi) ulkosisäänkäynnin vierestä hissin DOWN UNDER -kylteillä, tule P4 kerrokseen ja seuraa opasteita.