Biitsi Salmisaari uudistuu

Biitsi Salmisaari sulkee ovensa puoleksi vuodeksi 1.4.2024 päivälleen 14 vuotta avaamisen jälkeen. Salmisaari on nostanut pohjoismaisten beachvolleyhallien laadun uudelle tasolle, toteuttanut satoja isoja tapahtumia, tuhansia kokouksia ja tarjonnut kesäisiä elämyksiä kymmenille tuhansille ihmisille. Nyt on aika kääntää tässä tarinassa uusi lehti.

Täysin uusi ja maailman modernein sisäranta avaa ovensa 1.11.2024. Salmisaaren Liikuntakeskuksen muutostyöt on jo aloitettu ja ne laajenevat vaiheittain kevään ja kesän aikana. Syksyllä avattava Biitsi Salmisaari on kolme kertaa edeltäjäänsä suurempi 3000 neliömetrin kokonaisuus kahdessa kerroksessa. Se tarjoaa ennennäkemättömän kokonaisuuden rantaa, saunoja, ruokaa, juomaa ja kokoustiloja. Toimintamme laajenee kokonaan uusille toimialoille ja voimme jatkossa palvella niin biitsareita kuin yrityksiäkin entistä paremmin.

Tiedotamme lisää Salmisaaren jatkosuunnitelmista tulevina kuukausina. Uuden hallin vuoromyynti aloitetaan toukokuussa ja yritystapahtumamyynti on jo täydessä käynnissä! Ota yhteyttä, niin kerromme mieluusti lisää!

Salmisaaren Liikuntakeskus

Salmisaaren Liikuntakeskus

Kaikki likuntakeskuksen palvelut varaat kätevimmin meidän kauttamme: Seinäkiipeily, Megazone, GR8 Viihdeklubi, Prison Island, Skillz Gym.

Varaa