Biitsi Pasilan tilaussauna

Biitsin sisäkesäkonseptissa yhdistyvät lämpö, hiekkaranta ja beach volley. Ikitropiikki on rakentunut Pasilan maanalaiseen metrotunneliin loistavien liikenneyhteyksien varrelle. Tule harrastamaan, järjestä ainutlaatuinen tilaisuus tai rantaudu nautiskelemaan ikuisesta kesästä!

Tilaussauna koostuu oleskelualueesta sekä ainutlaatuisesta näköalasaunasta. Tila sopii loistavasti niin nopeaan saunomiseen ja juhlimiseen kuin pidempäänkin illanviettoon. Tilaussauna on oma kokonaisuutensa keskellä upeaa ja ainutlaatuista sisärantakompleksia. Saunan ikkunasta avautuu hulppea näkymä Biitsin valkoisten hiekka-alueiden yli baarin suuntaan, joka lisää entisestään tunnelmaa löylyjen äärellä. Järjestämme mielellämme varauksen yhteyteen myös aktiviteetti osuuden biitsin puolella sekä tilaisuuteenne sopivat tarjoilut, jotka on helppo nauttia saunan kabinetissa tai baarin puolella.

Biitsi Pasilan tilaussauna soveltuu jopa 15 henkilön ryhmille

Tilavuokra

120 €/h, minimi varausaika on 1h

Hintaan kuuluvat tilat ja varustus

  • Sauna max. 10 henkilölle, suihkuhuone, kaksi wc-tilaa ja kabinettitila 15 henkilölle
  • Suuri televisio ja huippuäänentoisto
  • Langaton internet
  • Pefletit ja suihkusaippuat
  • Normaali jälkisiivous

Anniskelu saunatilassa

Tilassa on juomakaappi, josta otetut juomat veloitetaan kulutuksen mukaan Biitsin hinnaston mukaisesti. Lisäksi Biitsin baarin henkilökunta palvelee juoma tarpeiden suhteen. Omien alkoholijuomien tuonti tiloihin on kielletty.

Lisäpalvelut

Tarjoamme erillisiä ruokailuvaihtoehtoja yli 10 henkilön ryhmille kauttamme. Pyyhevuokra 5€ / pyyhe (ennakkotilaus aina yli 10 henkilön ryhmille, veloitus kulutettujen pyyhkeiden mukaan)

Saatavuus ja varausehdot

Su - To klo 08.00 - 23.30 Pe - La klo 09.00 - 01.30 tai sopimuksen mukaan

Tilavarauksen voi peruuttaa veloituksetta 14 päivää ennen tilauksen alkua. Mikäli peruutus tulee 7-13 päivää ennen varausta, peruutuskulu on 50% varauksen hinnasta. Tämän jälkeen peruutetuista varauksista veloitamme 100% varauksen hinnasta.

Maksu suoritetaan saapumisen yhteydessä pankki- tai luottokortilla. Yrityksille tarjoamme jälkilaskutusmahdollisuuden. Laskutustiedot on toimitettava varauksen yhteydessä tarkistettavaksi. Laskutuslisämme on 12 € + alv 24%.

Biitsi on uniikki ympäristö järjestää unohtumaton tapahtuma! Oli kyseessä kokouspäivä, pikkujoulut, kick-off tai virkistyspäivä - biitsillä teet sen hiekkaa varpaiden välissä! Hauskat aktiviteetit, aidot palmut ja erinomainen rantabaari takaavat viihtymisen pitkään. 26-asteen lämpötila pakottaa jättämään talvivaatteet narikkaan!

Autamme asiakasta parhaiden tapahtumakokonaisuuksien suunnittelussa. Mahdollisuus järjestää suurtilaisuuksia jopa 1000 henkilölle.

  • Mall of Tripla,
  • Down Under,
  • P4 kerros 00240,
  • Helsinki