Biitsin valmennustiimi vahvistuu

Biitsi.fi vahvistuu todellisilla huippunimillä, kun Wesley Pinheiro ja Karin Lundqvist liittyvät syyskauden ajaksi Biitsin valmennustiimiin. Pinheiro ja Lundqvist ovat mukana Biitsin päivittäisessä valmennustyössä sekä lisäksi kehittämässä Biitsin urheilutuotetta ja valmentajia. Molemmat suhtautuvat intohimoisesti valmentamiseen ja haluavat olla mukana innostamassa ja kehittämässä kaikkia pelaajia lajin uusista harrastajista lähtien. Biitsi pystyy tarjoamaan syksyn aikana huomattavan laajan tarjonnan erilaisia valmennustuotteita niin nykyisille kuin uusille asiakkaille lähtötasosta riippumatta.

Brasilialainen Wesley Pinheiro on toiminut beach volleyn parissa jo yli 20 vuotta. Hän on valmentanut muun muassa lukuisia brasilialaisia olympiamitalisteja ja -edustajia sekä toiminut useiden muiden maiden huippuparien kanssa.

“Odotan suurella innolla työskentelyä Biitsin tiimissä. Tavoitteenani on olla oman valmentamisen ohessa koko valmennusryhmän apuna, jotta pystymme jatkossa yhdessä yhä paremmin kehittämään kaikentasoisia pelaajia”, Pinheiro kertoo odotuksistaan.

Karin Lundqvist on beach volleyn moninkertainen Ruotsin mestari ja yltänyt EM-kisoissa kaksi kertaa 9. sijalle. Lisäksi takana on menestyksekkäät vuodet ammattilaisena Yhdysvaltojen ja Brasilian kiertueilla.

“On mahtavaa olla täällä ja saada oman osaamisen kautta mahdollisuus innostaa pelaajia ottamaan askeleita eteenpäin riippumatta lähtötasosta”, Lundqvist iloitsee.

Pinheiro ja Lundqvist ovat syksyn ajan mukana kaikkien Biitsin valmennustuotteiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Uusien valmennustuotteiden lisäksi syksyn aikana käynnistetään Biitsin viikoittaiset turnaukset. Tule siis mukaan, opi uutta, liiku ja pidä hauskaa hyvässä seurassa! Lisätietoa syksyn huipputarjonnasta ja ilmoittautuminen:

BIITSI.FI KURSSIT SYKSY 2020

Uudet Boost tuotteet: https://www.biitsi.fi/boost
Vakiovalmennukset: https://www.biitsi.fi/vakiovalmennukset

Tarjoamme lisäksi Biitsi.fi sovelluksessa yksittäisiä Wesleyn Pinheiron valmennuskertoja erittäin edulliseen hintaan ja jopa muutamia täysin veloituksetta! Muista siis ladata Biitsi.fi sovellus ja ilmoittaudu mukaan! Sovelluksessa ilmoitamme myös avoimista pelivuoroista, valmennusvuoroista, lajikurssivuoroista sekä turnauksista.

Suomen Beach Volley Oy on laajentunut viime vuosina nopeasti. Kesällä 2016 avattiin maailman parhaat ulkokentät Biitsi Vantaalla, joulukuussa 2017 avattu Tallinnan Teras Beach on lähtenyt liikkeelle erinomaisesti ja 2019 syksyllä Mall of Triplassa avattu uusi Biitsi on ollut todellinen menestys tuoden valtavasti uusia harrastajia. Lähivuosina tarkoitus on laajentua niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.