ALOITA BEACH VOLLEY HARRASTUS!

Beach volley on varmasti yksi hauskimmista liikuntamuodoista, jota voi harrastaa Suomessa ympärivuoden huippuolosuhteissa. Biitsi Salmisaari ja Pasila ovat Suomen parhaat sisäbiitsit ja ainoat kohteet, joissa on aina kesäinen 26 asteen lämpötila ja maailman paras hiekka.

Toimintaan pääsee helposti mukaan. Järjestämme kymmeniä viikoittaisia avoimia peli- ja valmennusvuoroja eri tasoisille pelaajille. Siksi haluamme kutsua uudet harrastajat mukaan ilmaiseksi testaamaan, jolloin voimme kartoittaa sopivan lähtötason sekä antaa ohjeet harrastuksen käynnistämiselle sekä perehdytyksen Biitsi-sovelluksen käyttöön. Sovithan ilmaisen testikerran aina etukäteen biitsin kanssa.

Mukaan pääsemiseksi ei tarvitse olla omaa peliporukkaa. Biitsi-sovelluksen kautta avaamme runsaasti avoimia peli- ja valmennusvuoroja eri tasoille, joiden kautta pääset edullisesti mukaan ja tutustut heti muihin pelaajiin. Toki irtovuorojen ja vakiovuorojen varaaminen omalle porukalle on aina mahdollista.

Biitsi-sovelluksessa E- ja D-tason ryhmät ovat aloittaville pelaajille suunnattuja. Niissä keskityttään erityisesti lajin perustekniikoiden opetteluun.

Halutessasi jätä yhteystietosi meille, niin otamme sinuun yhteyttä ja autamme alkuun pääsyssä: anniina.parkkinen@biitsi.fi tai +358408460786.

Juniorivalmennus Junioreille suunnatusta beach volley toiminnasta saat lisätietoa kysymällä Anniinalta: anniina.parkkinen@biitsi.fi tai +358408460786.

Lataa Biitsi-sovellus