Beach volley elämys

BEACH VOLLEY ELÄMYS, KESTO 1,5-2h
49 € / hlö (sis alv), minimilaskutus 8 hlöä

Koe ainutlaatuinen liikuntaelämys Biitsin valkoisella hiekalla! Beach volley elämys on hauska, tehokas ja rento tapa tutustua beach volleyhyn huippuohjaajan johdolla.

╶ Tuloinfo ja beach volleyn sääntöjen läpikäynti
╶ Huolellinen lämmittely beach volleyn perustekniikoita harjoitellen
╶ Beach volley turnaus, jossa joukkueiden jako huomioi taitotasot ja tunnelman
╶ Virvoitusjuoma osallistujille
╶ Palkintoseremonia ja palkinto voittajajoukkueelle
╶ Biitsin unisex-saunatilan käyttö
╶ Pyyhkeet, pesuaineet ja pefletit saunatilalla

Lisää helposti ohjelmaan yksityinen saunatila ja ruokailu

Varaa nyt

Hauskaa liikuntaa

Biitsioplympialaiset 60 min
Rennon hauskat rantateeman ympärille rakennetut tiimipelit osana illan kokonaisuutta saa aikaan naurunremakkaa ja hauskaa yhdessä tekemistä. Biitsin klassikko !

Biitsipilates 60 min (Skumppa- / Olutpilates + 6 € / hlö)
BiitsiPilates tunnilla kokeillaan pilatesharjoituksia helpoista haastaviin, joissa jokainen voi valita oman taitotason mukaanb itselleen sopivimmat harjoitteet. Pilates-harjoittelulla voidaan kehittää liikkuvuutta, voimaa, varsinkin syviä selkä ja vatsalihaksia sekä selkärangan liikkuvuutta, kehon hallintaa, ja korjata lihasten epätasapainoa sekä ryhtiä.

Venyttely & rentoutus 60 min
Venyttely pitää lihakset joustavina, ryhdin hyvänä ja nivelet liikkuvina. Se parantaa myös lihasten aineenvaihduntaa, lisää lihasten elastisuutta ja nopeuttaa niiden palautumista rasituksesta. Ensin lämmittellään, sitten venytellään kehon eri lihasryhmät ja lopuksi rentoutukseen biitsi ihanassa lämmössä.

Biitsi Zumba, 60 min
Biitsi Zumba-tunnilla keskitytään tanssimiseen ja hauskanpitoon tunnettujen latinorytmien tahdissa. Tällä tunnilla syke nousee huomaamatta, kunto kasvaa ja kalorit palavat. Biitsi Zumba-tunnilla kaikki tanssivat omalla tyylillään ja aiempaa tanssitaustaa ei tarvita!

Kreikkalainen tanssi 60 min
Fiilistele Zorbaksen tahdissa kreikkalaisessa tunnelmassa. Takuuvarma tunnelman kohottaja ja ryhmähengen nostattaja!

Street Dance 60 min
Äärimmäistä tanssin iloa! Street dance on energinen tanssityyli, joka soveltuu kaikille. Sekoitus katutanssin ja hip hopin eri tyylejä.

Afro Dance 60 min
Kaikille sopivalla Afro Dance-tunnilla kohotamme kuntoa ja lisäämme vartalon liikkuvuutta ihanien afrikkalaisten rytmien tahdissa. Pehmeät liikkeet poistavat selän, hartiaseudun ja rintarangan jäykkyyttä ja rytmikäs musiikki laittaa lantioon liikettä! Rentoa, hauskaa ja hikistä!

Biitsi Twerk 60 min
Twerkkaus on yksi tämän hetken kuumimpia tanssilajeja, eikä ihme, sillä se on todella hauskaa ja fyysistä! Twerk juontaa juurensa afrokaribialaisista tansseista. Biitsi Twerkissä koreografioihin sekoitetaan tanssiliikkeitä myös muista lajeista, niin että tunti pysyy helppona ja kaikille sopivana.

Pyydä tarjous