Beach volley elämys

Beach volley elämys

BEACH VOLLEY ELÄMYS, KESTO 1,5-2h

Koe ainutlaatuinen liikuntaelämys Biitsin valkoisella hiekalla! Beach volley elämys on hauska, tehokas ja rento tapa tutustua beach volleyhyn huippuohjaajan johdolla.

╶ Tuloinfo ja beach volleyn sääntöjen läpikäynti ╶ Huolellinen lämmittely beach volleyn perustekniikoita harjoitellen ╶ Beach volley turnaus, jossa joukkueiden jako huomioi taitotasot ja tunnelman ╶ Palkintoseremonia ja palkinto voittajajoukkueelle

Lisää helposti ohjelmaan yksityinen saunatila, ruokailu ja baarin palvelut

Varaa nyt
Hauskaa liikuntaa

Hauskaa liikuntaa

Biitsiolympialaiset 60 min Rennonhauskat rantateeman ympärille rakennetut tiimipelit osana illan kokonaisuutta saa aikaan naurunremakkaa ja hauskaa yhdessä tekemistä. Biitsin klassikko !

Biitsipilates 60 min (Skumppa- / Olutpilates + 6 € / hlö) BiitsiPilates tunnilla kokeillaan pilatesharjoituksia helpoista haastaviin, joissa jokainen voi valita oman taitotason mukaan itselleen sopivimmat harjoitteet. Pilates-harjoittelulla voidaan kehittää liikkuvuutta, voimaa, varsinkin syviä selkä-ja vatsalihaksia sekä selkärangan liikkuvuutta, kehon hallintaa, ja korjata lihasten epätasapainoa sekä ryhtiä.

Kehonhuolto 60 min Venyttely pitää lihakset joustavina, ryhdin hyvänä ja nivelet liikkuvina. Se parantaa myös lihasten aineenvaihduntaa, lisää lihasten elastisuutta ja nopeuttaa niiden palautumista rasituksesta. Ensin lämmittellään, sitten venytellään kehon eri lihasryhmät biitsin ihanassa lämmössä.

Biitsi Zumba, 45 min Biitsi Zumba-tunnilla keskitytään tanssimiseen ja hauskanpitoon tunnettujen latinorytmien tahdissa. Tällä tunnilla syke nousee huomaamatta, kunto kasvaa ja kalorit palavat. Biitsi Zumba-tunnilla kaikki tanssivat omalla tyylillään ja aiempaa tanssitaustaa ei tarvita!

Pyydä tarjous