Hauskaa liikuntaa

Biitsipilates 60 min (Skumppa- / Olutpilates + 6 € / hlö)
BiitsiPilates tunnilla kokeillaan pilatesharjoituksia helpoista haastaviin, joissa jokainen voi valita oman taitotason ja kunnon mukaisesti itselleen sopivimmat harjoitteet. Kaikki harjoitukset on sovellettu niin, että kaiken tasoiset ihmiset voivat saavuttaa tuloksia ja kokea onnistumisen iloa. Pilates-harjoittelulla voidaan kehittää liikkuvuutta, voimaa, varsinkin syviä selkä ja vatsalihaksia sekä selkärangan liikkuvuutta, kehon hallintaa, ja korjata lihasten epätasapainoa. Pilateksella parannetaan ryhtiä, hengittämistä, keskittymistä ja koordinaatiota. Tunti alkaa hengitysharjoituksilla ja päättyy syvärentoutukseen. Tunnin aikana käydään lyhyesti läpi säännöllisen pilatesharjoittelun hyötyjä ja etuja.

Venyttely & rentoutus 60 min
Venyttely pitää lihakset joustavina, ryhdin hyvänä ja nivelet liikkuvina. Se parantaa myös lihasten aineenvaihduntaa, lisää lihasten elastisuutta ja nopeuttaa niiden palautumista rasituksesta. Tunti alkaa rauhallisella lämmittelyllä, jonka jälkeen käydään venytellen läpi kehon eri lihasryhmät. Tunti päättyy rentoutukseen.

Kehonhuolto 60 min
Kehonhuolto-tunti on kokonaisvaltainen harjoitus, joka tukee kaikkea muuta harjoitteluasi avaamalla kehoa kireyksistä ja vahvistamalla syviä tukilihaksia. Tällä tunnilla parannamme kehon verenkiertoa ja edistämme aineenvaihduntaa. Harjoitukset myös rentouttavat kehoa, lisäävät nivelten liikkuvuutta ja ehkäisevät kireyksistä syntyviä vaivoja.

Biitsi Zumba, 60 min
Biitsi Zumba-tunnilla keskitytään tanssimiseen ja hauskanpitoon tunnettujen latinorytmien tahdissa.Tällä tunnilla syke nousee huomaamatta, kunto kasvaa ja kalorit palavat. Biitsi Zumba-tunnilla kaikki tanssivat omalla tyylillään ja aiempaa tanssitaustaa ei tarvita!

Kreikkalainen tanssi 60 min
Fiilistele Zorbaksen tahdissa kreikkalaisessa tunnelmassa. Takuuvarma tunnelman kohottaja ja ryhmähengen nostattaja!

Street Dance 60 min
Äärimmäistä tanssin iloa! Street dance on energinen tanssityyli, joka soveltuu kaikille. Sekoitus katutanssin ja hip hopin eri tyylejä.

Afro Dance 60 min
Kaikille sopivalla Afro Dance-tunnilla kohotamme kuntoa ja lisäämme vartalon liikkuvuutta ihanien afrikkalaisten rytmien tahdissa. Pehmeät liikkeet poistavat selän, hartiaseudun ja rintarangan jäykkyyttä ja rytmikäs musiikki laittaa lantioon liikettä! Myös ryhti ja lihaskunto paranevat. Rentoa, hauskaa ja hikistä!

Biitsi Twerk 60 min
Twerkkaus on yksi tämän hetken kuumimpia tanssilajeja, eikä ihme, sillä se on todella hauskaa ja fyysistä! Twerk juontaa juurensa afrokaribialaisista tansseista. Biitsi Twerkissä koreografioihin sekoitetaan tanssiliikkeitä myös muista lajeista, niin että tunti pysyy helppona ja kaikille
sopivana.Tällä tunnilla todella pidetään hauskaa ja annetaan lantion sheikata!

Saunayoga 30 min, (maks 8 henkilöä, ei sisällä saunatilan vuokraa)
Saunayoga on eri joogalajeihin pohjautuva puolen tunnin mittainen harjoitus, joka tehdään noin 50-asteiseksi lämmitetyssä saunassa. Saunan hiljaisuudessa verkkaiseen tahtiin tehtävän liikerajan vaikutus on syvä ja rentouttava. Lisäksi Saunayoga vilkastuttaa verenkiertoa ja ai- neenvaihduntaa, mikä edistää kuona-aineiden poistumista ja puhdistaa kehoa. Saunayoga sopii kaikille ikään, kokoon ja kuntotasoon katsomatta. Osallistuminen ei edellytä aikaisem- paa kokemusta joogasta.

Pyydä tarjous