Avoimet vuorot

Avoimet vuorot

Avoimet vuorot on loistava tapa aloittaa harrastus tai lisätä ylimääräinen treeni viikkoon. Löydä uusia pelikavereita, tiedä tapahtumista ja turnauksista sekä tule nauttimaan Biitsin tunnelmasta. Biitsi-sovelluksesta löydät kaikki Biitsin avoimet peli- ja valmennusvuorot sekä Biitsin tulevat tapahtumat.

Lataa Biitsi-sovellus

Ryhmät

Avoimet vuorot on jaettu seuraaviin tasoryhmiin. Löydät tasoryhmiä vastaavan ryhmän Biitsi-sovelluksesta.

  • Beach Tennis - kaikille pelitasoille
  • Beach Volley A Men
  • Beach Volley A Women
  • Beach Volley B Men
  • Beach Volley B Mixed
  • Beach Volley B Women
  • Beach Volley C - Sekapelit, harrastelijat keskitaso
  • Beach Volley D - Sekapelit, vähemmän pelanneet
  • Beach Volley E - Sekapelit, aloittelijat

Pelitasojen kuvaukset

PELITASOT AVOIMISSA VUOROISSA Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden kehittymiseen lajin parissa, harjoitteluun samantasoisten pelaajien kanssa ja ennen kaikkea hauskaan liikuntaan upeissa olosuhteissa. Siksi on tärkeää, että avoimiin pelivuoroihin määritetty pelitaso suhteutetaan mahdollisimman tarkasti omaan pelitasoon. Valmentajamme antavat palautetta myös tasoihin liittyen kertoen milloin seuraava taso on saavutettu.

Tasojen kuvaukset A - Sinulla on kokemusta lentopallo- tai beach volley - turnauksista kovalla tasolla (avoin- & SM-kiertue). Kaikki osa-alueet ovat vahvasti hallussa, peli on puhdasta ja kaunista!

B - Olet pelannut biitsiä/lentopalloa jo jonkin aikaa, ja kilpaillut harrasteturnauksissa (esim. Viking Line Cup). 2 vs 2 pelit sujuvat erittäin hallitusti ja monet osa-alueet kuten lyönti torjunta ja puolustus ovat varmalla pohjalla. B-tasolle pääsy vaatii usean vuoden aktiivista harrastamista

C - 2 vs 2 pelit alkaa jo sujua hyvin, mutta kaikkia peruskosketuksia pitää vielä hioa. Hyökkäykset alkavat jo suuntautua toivotuihin paikkoihin. Torjunta- ja puolustuspeli alkaa jo luonnistua. Merkkien käyttö ja sijoittuminen eri pelitilanteissa on tulossa tutummaksi. Usein C-taso saavutetaan 1-3 vuoden harrastamisen jälkeen.

D - Olet harrastaja joka haluaisi jo pelata 2 vs 2 pelejä, mutta jokaisella osa-alueella on vielä paljon kehitettävää. Torjunta- ja puolustuspelaaminen ei ole vielä tuttua. D-tasolla otetaan haltuun kaikki lajitekniset perusteet ja ymmärrys 2 vs 2 pelaamisesta. Harjoittele täällä kärsivällisesti ennen C-tasolle siirtymistä.

E - Löysit juuri tämän upean lajin. Olet aloittamassa, tai vasta aloittanut beach volleyn pelaamisen. Harjoituksissa keskitytään kaikkien osa-alueiden perustekniikoiden opetteluun.

Usein kysyttyä

Miten pääsen mukaan? Asenna Biitsi-sovellus ja ilmoittaudu oman tasoisellesi vuorolle.

Mistä tiedän että vuoro toteutuu? Vuoro toteutuu jos 4 pelaajaa ilmoittautuu ajoissa yleensä edellisenä päivänä. Saat sovelluksen kautta ilmoituksen ilmoittautumisista. Vuoron chattiä voi käyttää kommunikointiin muille vuoron pelaajille.

Miten tiedän mikä on minulle sopiva taso? Tasoryhmien kuvaukset löytyvät sovelluksesta. Käymällä Biitsin valmennuksissa valmentajat myös kertovat sinulle oman tasosi. Ensikertalaisen kannattaa laittaa viestiä varaus@biitsi.fi osoitteeseen tai vaikka soitella numeroon: 020 1277822. Autamme mielellämme alkuun pääsyssä ja kutsumme mukaan ilmaiselle tutustumiskerralle. Tule rohkeasti mukaan. Jos taso tuntuu liaan kovalta voit seuraavalla kerralla valita toisen tason.

Miten kuulen uusista vuoroista? Liity Biitsi-sovelluksessa tasosi mukaiseen ryhmään, jonka kautta saat ilmoitukset kun uusia vuoroja lisätään. Voit liittyä myös avoimeen vakiovuoroon, jolloin saat tiedot aina kun vuorolle ilmoittautuu uusia pelaajia.

Onko pelit sekapelejä? Vuoron kuvauksesta näet onko kyseessä sekapeli. Pääosin kaikki alemman tason pelit ovat sekapelejä.

Miksi Biitsi-sovellus? Biitsi-sovelluksessa varaat ja hallitset helposti omia vuorojasi sekä kutsut / löydät pelaajat ja kommunikoit heidän kanssaan. Sovelluksessa ilmoitamme myös avoimista peli- ja valmennusvuoroista, turnauksista sekä muista tapahtumista.

Asenna Biitsi-sovellus