Avoimet vuorot

Loistava tapa aloitella harrastusta tai lisätä ylimääräinen treeni viikkoon. Löydä uusia pelikavereita, tiedä tapahtumista ja turnauksista sekä tule nauttimaan Biitsin tunnelmasta.
Biitsi App:sta löydät kaikki biitsin avoimet pelivuorot ja valmennusvuorot sekä biitsin seuraavat tapahtumat

Ryhmät

Avoimet vuorot on jaettu seuraaviin tasoryhmiin. Löydät tasoryhmiä vastaavan ryhmän Biitsi Apista.

  • Beach Tennis - kaikille pelitasoille
  • A Miehet
  • A Naiset
  • B Miehet
  • B Seka
  • B Naiset
  • C Sekapelit harrastelijat keskitaso
  • D Sekapelit vähemmän pelanneet
  • E Sekapelit aloittelijat, 3-4 vs 3-4

Pelitasojen kuvaukset

A - Sinulla on kokemusta lentopallo- tai beach volley - turnauksista kovalla tasolla (avoin- & SM-kiertue).

B - Olet pelannut biitsiä/lentopalloa jo jonkin aikaa, ja kilpaillut harrasteturnauksia (esim. Viking Line Cup). 2 vs 2 pelit sujuvat erittäin hallitusti ja monet osa-alueet kuten lyönti torjunta ja puolustus ovat varmalla pohjalla.

C - 2 vs 2 pelit alkavat jo sujua hyvin, mutta perus kosketuksia pitää vielä hioa. Hyökkäykset alkavat jo suuntautua toivotuihin paikkoihin. Torjunta ja puolustus peli alkaa jo luonnistua.

D - Olet harrastaja joka haluaisi jo pelata 2 vs 2 pelejä, mutta jokaisella osa-alueella on vielä paljon kehitettävää. Torjunta- ja puolustuspelaaminen ei ole vielä tuttua.

E - Löysit juuri tämän upean lajin. Olet aloittamassa, tai vasta aloittanut beach volleyn pelaamisen. Pelit pelataan 3-4 vs 3-4 peleinä.

Usein kysyttyä

Miten pääsen mukaan?
Asenna Biitsi App ja ilmoittaudu oman tasoisellesi vuorolle.

Mistä tiedän että vuoro toteutuu?
Vuoro toteutuu jos 4 pelaajaa ilmoittautuu ajoissa yleensä edellisenä päivänä. Saat Apin kautta ilmoituksen ilmoittautumisista. Vuoron chattiä voi käyttää kommunikointiin muille vuoron pelaajille.

Miten tiedän mikä on minulle sopiva taso?
Tasoryhmien kuvaukset löytyvät Apista. Tule rohkeasti testaamaan tasoa. Jos taso tuntuu liaan kovalta voit seuraavalla kerralla valita toisen tason.

Miten kuulen uusista vuoroista?
Liity Biitsi Appissa tasosi mukaiseen ryhmään jonka kautta saat ilmoitukset kun uusia vuoroja lisätään. Voit liittyä myös avoimeen vakiovuoroon jolloin saat tiedot aina kun vuorolle ilmoittautuu uusia pelaajia.

Onko pelit sekapelejä?
Vuoron kuvauksesta näet onko kyseessä sekapeli. Pääosin kaikki alemman tason pelit ovat sekapelejä.

Asenna App