Boost-tuotteet

Tutustu boost-tuotteisiimme. Valittavissa on joko yksittäisiä boost-treenejä tai kokonaisvaltaisempia boost-leirejä. Valmentajina syksyn boost-tuotteissa toimii Wesley Pinheiro, Karin Lundqvist sekä Suomen kärkipään pelaajat ja valmentajat.

Tutustu

Vakiovalmennukset

Osallistu säännöllisiin valmennusryhmiin. Valittavissa on joko yksittäisiä treenejä tai pidempikestoisia valmennuspaketteja. Valmentajina syksyn vakiovalmennuksessa toimii Wesley Pinheiro, Karin Lundqvist sekä Suomen kärkipään pelaajat ja valmentajat.

Varaa valmennus

Lajikurssi

Lajikurssi sopii niin aloittelijoille kuin myös biitsiä pitkään harrastaneille. Opit teoriaa liikkumisesta, sijoittumisesta, taktiikasta ja oikeaoppisista kosketuksista. Teoria sovelletaan käytäntöön tehokkain harjoittein ja pienryhmäkohtaisen lajivalmennuksen avulla. Lajikursseilta saatuja treenivinkkejä voit hyödyntää myös omilla vakio- ja irtovuoroilla!

Tutustu

Junnukurssi

Junioreille suunnattua beach volley -harjoittelutoimintaa on myös käynnissä. Lisätietoja junioritoiminnasta saat kysymällä Heikki Paijalta: heikki.paija@beachvolleyteamfinland.fi tai 0405454959.