Lajikurssi

Ilmoittautuminen kevään 2020 beach volley -intensiivilajikurssille on alkanut!

Ilmoittaudu

Register

Lataa Biitsi-mobiilisovellus, josta näet kaikki kurssit, turnaukset ja avoimet pelivuorot - lisäksi voit varata vuoroja, kutsua ja keskustella! Facebook-ryhmässä Biitsi ja Biitsi Vantaa Pelaajat on lupa huudella pelaajia vaikkapa irto- ja vakiovuoroille.

Tarjoamme laadukasta valmennusta myös vakiovuoroille, tiedustelut suvi.nousiainen@biitsi.fi.

Salmisaaren Intensiivilajikurssi keväällä 2020

Lajikurssi sopii niin aloittelijoille, kuin myös biitsiä pitkään harrastaneille. Opit teoriaa liikkumisesta, sijoittumisesta, taktiikasta ja oikeaoppisista kosketuksista. Teoria sovelletaan käytäntöön tehokkain harjoittein ja pienryhmäkohtaisen lajivalmennuksen avulla. Lajikursseilta saatuja treenivinkkejä voit hyödyntää myös omilla vakio- ja irtovuoroilla! Lajikursseilta löydät helposti myös sopivantasoisia pelikavereita, joiden kanssa on hyvä jatkaa lajin parissa kurssin jälkeenkin. Kurssien ohjaajina toimivat kokeneet suomalaiset beach volley -valmentajat ja maajoukkuepelaajat.

Kurssi järjestetään sunnuntaisin seuraavin aihein:

Su 22.3. Syöttö-vastaanotto

Su 29.3. Passi

Su 5.4. Hyökkäys

Su 12.4. Torjunta-puolustus

Näiden lisäksi järjestetään ylimääräinen kerta niille, joilta jokin kerta on jäänyt väliin - huomioi, että korvauskerta on lauantaina:

La 18.4. Korvauskerta

Kaikki harjoituskerrat koostuvat 30 min teoriaosuudesta ja 90 min käytännön harjoitteista tietyn harjoituskohtaisen teeman ympärillä. Korvauskerralla ei pidetä teoriaosuutta, mutta voit tarvittaessa esittäsä valmentajille kysymyksiä lajista.

Ryhmät jaetaan pelitason ja kokemuksen mukaan tasoryhmiin

A - Sinulla on kokemusta lentopallo- tai beach volley - turnauksista kovalla tasolla (avoin- & SM-kiertue). Torjunta - puolustus kuluu peliisi, ja kosketukset ovat hallittuja.

B - Olet pelannut biitsiä/lentopalloa jo jonkin aikaa, ja kilpaillut harrasteturnauksia (esim. Viking Line Cup). 2 vs 2 pelit sujuvat ja monet osa-alueet ovat varmalla pohjalla.

C - Olet innokas lajin harrastaja, ja 2 vs 2 pelit alkavat jo sujua, mutta perus kosketuksia pitää vielä hioa.

D - Olet aloittelija ja tiedät lajin perusteet. Pelaat 3/4 vs 3/4 pelejä.

E - Olet aloittamassa, tai vasta aloittanut beach volleyn pelaamisen.

Alustava aikataulu (saattaa muuttua joidenkin ryhmien osalta)

Klo 08.30-10.30 A-B, C-miehet

Klo 10.00-12.00 C-naiset, E ja D

Hinta ja maksutavat

Intensiivilajikurssin hinta on 150€.

Intensiivilajikurssi + Mikasa-pallo 190€ (pallo normaalisti 50€).

Aiemmin lajikurssille osallistuneet pelaajat saavat 10€ alennuksen.

Lajikurssi maksetaan kurssin ensimmäisen harjoitusvuoron alkaessa biitsin kassaan. Maksaa voi käteisellä, korteilla ja/tai liikuntaseteleillä.

Mainitse ilmoittautumisesi yhteydessä, oletko ollut aikaisemmin Biitsi.fi lajikursseilla.

Intensiivilajikurssin yksittäisille treenikerroille voi osallistua 40€ kertamaksulla, mikäli tilaa on. Treeneihin ilmoittaudutaan Biitsi-sovelluksessa, joten lataathan äpin, mikäli se ei vielä ole käytössäsi!

Lisätiedot kursseista: krista.kekkonen@biitsi.fi tai jyrki.nurminen@biitsi.fi 044 0864280.

Varaa paikkasi kevään kuumimmalla ja hauskimmalla kurssilla nyt!

Junnukurssi

Junioreille suunnattua beach volley -harjoittelutoimintaa on myös käynnissä. Lisätietoja junioritoiminnasta saat kysymällä Heikki Paijalta: heikki.paija@beachvolleyteamfinland.fi tai 0405454959.