leirit

Kauden 2021-2022 beach volley leiritys tapahtuu pääsosin Biitsi Pasilassa. Järjestämme lukuisia päiväleirejä, joissa kussakin keskitytään tiettyyn teemaan. Päävalmentajana toimii Wesley Pinheiro tai Karin Lundqvist.

Tutustu leireihin

Avoimet valmennusvuorot

Biitsin huippuvalmentajat Wesley Pinheiro ja Karin Lundqvist hoitavat viikoittaista valmennuskattausta, joka tarjoaa valmennusta kaikille pelitasoille. Mukaan pääset Biitsi-sovelluksen kautta.

Lataa Biitsi-sovellus täältä!

Yksityisvalmennus

Varaa peliryhmällesi valmentaja. Suunnittelemme valmennuksien sisällöt ryhmän tarpeiden mukaisesti. Biitsin vakiovuorolaisille omalle vuoroajalle tarjoamme valmentajan edullisesti. Lisätietoja yksityisvalmennuksesta: karin@biitsi.fi / +46 70 486 9081

ALOITA BEACH VOLLEY HARRASTUS!

Aloittaminen on helppoa ja nopeaa. Tule mukaan ilmaiselle tutustumiskerralle. Kerromme kuinka pääset mukaan ja katsomme sinulle sopivat peliryhmät.

ROHKEASTI MUKAAN

Junioritoiminta

Junioreille suunnattua beach volley -harjoittelutoimintaa on myös käynnissä. Lisätietoja junioritoiminnasta saat kysymällä Heikki Paijalta: heikki.paija@beachvolleyteamfinland.fi tai 0405454959.

Pelitasot

Avoimet vuorot ja valmennukset on jaettu pelitasojen mukaan. Käy tarkastamassa oma tasosi ja liity oikeaan peliporukkaan.

Tarkasta pelitasosi