leirit

leirit

Biitsin leirit toteutetaan huippu olosuhteissa kesäisin biitsi Vantaalla ja muulloin Pasilan tai Salmisaaren biitseillä sekä ympäri vuoden Beachboard Haciendalla Teneriffalla.

Tutustu leireihin
Avoimet valmennusvuorot

Avoimet valmennusvuorot

Biitsin huippuvalmentajat hoitavat viikoittaista valmennuskattausta, joka tarjoaa valmennusta kaikille pelitasoille. Mukaan pääset Biitsi-sovelluksen kautta.

Lataa Biitsi-sovellus täältä!
Yksityisvalmennus

Yksityisvalmennus

Varaa valmentaja peliryhmällesi tai henkolökohtaiseen valmennukseen. Suunnittelemme valmennuksien sisällöt ryhmän tarpeiden mukaisesti. Biitsin vakiovuorolaisille omalle vuoroajalle tarjoamme valmentajan edullisesti. Lisätietoja yksityisvalmennuksesta: anniina.parkkinen@biitsi.fi / +358 50 522 6770

ALOITA BEACH VOLLEY HARRASTUS!

ALOITA BEACH VOLLEY HARRASTUS!

Aloittaminen on helppoa ja nopeaa. Tule mukaan ilmaiselle tutustumiskerralle. Kerromme kuinka pääset mukaan ja katsomme sinulle sopivat peliryhmät.

ROHKEASTI MUKAAN!
Junioritoiminta

Junioritoiminta

Junioreille suunnattua beach volley -harjoittelutoimintaa on myös käynnissä. Junioreille suunnatusta beach volley toiminnasta saat lisätietoa kysymällä Anniinalta: anniina.parkkinen@biitsi.fi tai +358408460786.

Pelitasot

Pelitasot

Avoimet vuorot ja valmennukset on jaettu pelitasojen mukaan. Käy tarkastamassa oma tasosi ja liity oikeaan peliporukkaan.

Tarkasta pelitasosi