Lajikurssi

Lajikurssin ohjaajina toimivat kokeneet suomalaiset beach volley -valmentajat ja maajoukkuepelaajat, esim. Jyrki Nurminen, Santeri Sirén ja Ida Sinisalo.

Lajikurssi sopii niin aloittelijoille, kuin myös biitsiä pitkään harrastaneille. Opit teoriaa liikkumisesta, sijoittumisesta, taktiikasta ja oikeaoppisista kosketuksista. Teoria sovelletaan käytäntöön tehokkain harjoittein ja pienryhmäkohtaisen lajivalmennuksen avulla. Lajikursseilta saatuja treenivinkkejä voit hyödyntää myös omilla vakio- ja irtovuoroilla! Lajikursseilta löydät helposti myös sopivantasoisia pelikavereita, joiden kanssa on hyvä jatkaa lajin parissa kurssin jälkeenkin.

Intensiivilajikurssi keväällä 2019

Ilmoittaudu

Kevään 2019 intensiivilajikurssi järjestetään kahtena viikonloppuna seuraavin aihein:

  • 6.4. Syöttö - Vastaanotto
  • 7.4. Passi - Hyökkäys
  • 13.4. Torjunta - Puolustus
  • 14.4. Pelitaktiikka

Kaikki harjoituskerrat koostuvat 30 min teoriaosuudesta ja 90 min käytännön harjoitteista tietyn harjoituskohtaisen teeman ympärillä.

Hinta ja maksutavat

Lajikurssin hinta on 120€/hlö

Lajikurssi + Pallo - paketti: 160€/hlö, sisältäen lajikurssin lisäksi Mikasa-pelipallon (pallon hinta on normaalisti 50€).

Vanhat kurssilaiset saavat 10€ alennuksen.

Lajikurssi maksetaan kurssin ensimmäisen harjoitusvuoron alkaessa Biitsin kassaan. Maksaa voi käteisellä, korteilla ja/tai liikuntaseteleillä.

Lisätiedot kursseista: jyrki.nurminen@biitsi.fi 044 0864280 tai ida.sinisalo@biitsi.fi 040 739 9244.

Junnukurssi

Junioreille suunnattua beach volley -harjoittelutoimintaa on myös käynnistynyt. Lisätietoja junioritoiminnasta saat kysymällä Heikki Paijalta:

heikki.paija@beachvolleyteamfinland.fi tai 0405454959.