Lajikurssi

Ilmoittautuminen syksyn 2019 beach volley -lajikursseille on alkanut!

Lajikurssin treeneihin tullaan jatkossa ilmoittautumaan biitsi-applikaation kautta! Lataa tästä biitsi-applikaatio, jossa voit myös esim. varata, kutsua, keskustella! Biitsi.fi ja Biitsi Vantaa Pelaajat - ryhmässä on lupa huudella pelaajia irtovuoroihin.

Tarjoamme biitsin vakiovuororyhmille edullista valmennusta, joista tiedustelut: jyrki.nurminen@biitsi.fi tai 044 0864280

Lajikurssi keväällä 2019 Lajikurssi sopii niin aloittelijoille, kuin myös biitsiä pitkään harrastaneille. Opit teoriaa liikkumisesta, sijoittumisesta, taktiikasta ja oikeaoppisista kosketuksista. Teoria sovelletaan käytäntöön tehokkain harjoittein ja pienryhmäkohtaisen lajivalmennuksen avulla. Lajikursseilta saatuja treenivinkkejä voit hyödyntää myös omilla vakio- ja irtovuoroilla! Lajikursseilta löydät helposti myös sopivantasoisia pelikavereita, joiden kanssa on hyvä jatkaa lajin parissa kurssin jälkeenkin. Kurssien ohjaajina toimivat kokeneet suomalaiset beach volley -valmentajat ja maajoukkuepelaajat.

Tänä vuonna kurssilaiset pääsevät haastamaan itsensä ja toisensa uudessa lajikurssi-turnauksessa, jossa testataan kurssilla opitut asiat!

Kurssi järjestetään lauantaisin seuraavin aihein: 7.9 Aloitus 14.9 Syöttö - Vastaanotto 28.9 Passaaminen 12.10 Hyökkäys 26.10 Torjunta - Puolustus 10.11 Pelitaktiikka/Henkilökohtaiset kehityskohteet - Huom. sunnuntaina! 23.11 Lajikurssi turnaus

Näiden lisäksi järjestetään ylimääräinen kerta niille, joilta jokin kerta on jäänyt väliin: 16.11. Korvauskerta

Kaikki harjoituskerrat koostuvat 30 min teoriaosuudesta ja 90 min käytännön harjoitteista tietyn harjoituskohtaisen teeman ympärillä.

Ryhmät jaetaan pelitason ja kokemuksen mukaan tasoryhmiin:

A - Sinulla on kokemusta lentopallo- tai beach volley - turnauksista kovalla tasolla (avoin- & SM-kiertue). Torjunta - puolustus kuluu peliisi, ja kosketukset ovat hallittuja.

B - Olet pelannut biitsiä/lentopalloa jo jonkin aikaa, ja kilpaillut harrasteturnauksia (esim. Viking Line Cup). 2 vs 2 pelit sujuvat ja monet osa-alueet ovat varmalla pohjalla.

C - Olet innokas lajin harrastaja, ja 2 vs 2 pelit alkavat jo sujua, mutta perus kosketuksia pitää vielä hioa.

D - Olet aloittelija ja tiedät lajin perusteet. Pelaat 3/4 vs 3/4 pelejä.

E - Olet aloittamassa, tai vasta aloittanut beach volleyn pelaamisen.

Alustava aikataulu (saattaa muuttua joidenkin ryhmien osalta) Klo 08.30 -10.30 A ja B Klo 10.00 - 12.00 E ja D klo 11.30 - 13.30 C ja D

Hinta ja maksutavat Lajikurssin hinta on 250€. Lajikurssi + Mikasa-pallo 290€ (pallon hinta on normaalisti 50€).

Vanhat kurssilaiset saavat 20€ alennuksen.

Lajikurssi maksetaan kurssin ensimmäisen harjoitusvuoron alkaessa biitsin kassaan. Maksaa voi käteisellä, korteilla ja/tai liikuntaseteleillä.

Lajikurssi Boost

Järjestämme normaalien kurssipäivien lisäksi muutaman Boost-kerran kaikkein innokkaimmille kurssilaisille. Boost- kerrat eivät sisällä teoriaosuutta. Voit ilmoitttua myös vain Boost -kokonaisuuteen tai tulla mukaan yksittäisille kerroilla, aina kun niissä on tilaa. Boost - paketin hinta 130€/hlö sisältäen neljä Boost treenikertaa. Erikseen ostettuna 40€/treeni.

21.9 BOOST Syöttö - Vastaanotto 5.10 BOOST Passaaminen 19.10 BOOST Hyökkäys 2.11 BOOST Torjunta - Puolustus

Mainitse ilmoittautumisesi yhteydessä, oletko ollut aikaisemmin Biitsi.fi lajikursseilla.

Lisätiedot kursseista: jyrki.nurminen@biitsi.fi 044 0864280 tai hanna.molari@biitsi.fi 040 745 3808.

Varaa paikkasi kevään kuumimmalla ja hauskimmalla kurssilla nyt!

Junnukurssi Junioreille suunnattua beach volley -harjoittelutoimintaa on myös käynnistynyt. Lisätietoja junioritoiminnasta saat kysymällä Heikki Paijalta: heikki.paija@beachvolleyteamfinland.fi tai 0405454959.