Peli + sauna -paketti

Peli + sauna -paketti

*IN ENGLISH BELOW *

PELI- JA SAUNAPAKETTI 40 € / hlö (minimiveloitus on 8 henkilö mukaan) Peli- ja saunapaketti on omatoimiselle ryhmälle mahtava tapa tulla viettämään esimerkiksi saunailtaa, pikkujouluja, synttäreitä tai polttareita.

Pakettiin kuuluu tervetuloajuoma, mieluinen biitsiaktiviteetti 1,5h ja yksityisen saunatilan käyttö 1h ajan.

Tervetulojuoma Saavut Biitsille - Saat oman kaapin vaatteiden säilytykseen - Vaihdat kesävaatteet päälle ja nappaat heti mieleisen juoman baaristamme - Nautinto voi alkaa!

Valitse mieluinen biitsi- / baariaktiviteetti (valitse yksi), peliaika 1,5h

  • Beach Volley / Tennis - Beach volley kentällä (Mahdollisuus kokeilla molempia)
  • Biitsin baaripelit (Jätti Huojuva Torni, Cornhole, Mölkky, Beer Pong) Pasilan lisähiekka-alueella

Sauno pelien jälkeen privaatissa saunatilassa 1h

  • pax 8-20 Pasilan Tilaussauna
  • pax 21-30 Pasilan VIP-Sauna ja -Terassi

LISÄAIKA SAUNATILALLA

  • Pasilan Tilaussauna 120 € / h
  • Pasilan VIP-Sauna ja -Terassi 150 € / h

RUOKAILUT Järjestämme ruokailut saunatilalle tai saunomisen jälkeen baarimme puolelle varatuille pöydille. Kerro meille toiveesta ruokailuun niin laitamme menustoa tulemaan.

MUUT LISÄPALVELUT

  • Pyyhevuokra 5€ / pyyhe (ennakkotilaus aina yli 10 henkilön ryhmille, veloitus kulutettujen pyyhkeiden mukaan)

OHJEITA, VARAUSEHDOT JA MAKSAMINEN Anniskelu saunatilassa: Biitsin baarin henkilökunta palvelee juomatarpeiden suhteen. Omien alkoholijuomien tuonti Pasilan saunoihin on kiellettyä.

Tilavarauksen voi peruuttaa veloituksetta 21 päivää ennen tilauksen alkua. Mikäli peruutus tulee 7-21 päivää ennen varausta, peruutuskulu on 50% varauksen hinnasta. Tämän jälkeen peruutetuista varauksista veloitamme 100% varauksen hinnasta. Veloitus tapahtuu 7 päivää ennen vahvistetun henkilömäärn mukaisesti.

Maksu suoritetaan ennakkoon tai saapumisen yhteydessä pankki- tai luottokortilla. Yrityksille tarjoamme jälkilaskutusmahdollisuuden. Yksityisille ja yhdistyksille tarjoamme ennakkolaskumahdollisuuden. Laskutustiedot on toimitettava varauksen yhteydessä tarkistettavaksi. Laskutuslisämme on 12 € + alv 24%.

Varaa paketti