Biitsisynttärit

Biitsisynttärit

Synttärit on lapselle vuoden kohokohta. Niitä odotetaan viikkoja ja ne muistetaan myös pitkään tapahtuman jälkeenkin. Biitsisynttärit ovat varmasti lapselle mieleenpainuva kokemus!

Lasten synttärit

Tervetuloa lasten biitsisynttäreille! Lasten biitsisynttärien ohjelma rakennetaan aina synttärisankarin iän ja toiveiden mukaisesti, mutta luvassa on takuuvarmasti hauskoja pelejä, vauhdikkaita leikkejä ja rentoa yhdessä tekemistä.

SYNTTÄRIPAKETIN OHJELMA

Synttäriohjelmaan valmistautuminen, 15 min Biitsin synttäriohjaaja ottaa saapuvat vieraat vastaan. Paikalle on hyvä saapua noin 15 minuuttia ennen ohjelman alkua. Jokaiselle tarjotaan oma kaappi sekä tilat vaatteiden vaihtoon. Ohjaaja kertoo vieraille synttäriohjeet ja näin huippuhauskat biitsisynttärit saadaan käyntiin!

Ohjatut pelit ja leikit pehmeällä hiekalla 60 min Lasten iän mukaan suunnitellut pelit ja leikit hiekka-alueella. Ohjaaja huolehtii juomatauoista. Jokaiselle osallistujalle kuuluu pieni hanalimu. Vettä on aina tarjolla tapahtuman aikana. Sankarille miniwilson-pallo muistoksi.

Pikasuihkut halukkaille Mahdollisuus käydä pesemässä hiekat pois yleisissä suihkutiloissa.

Synttärikabinetti 60 min Aktiviteetin jälkeen juhlat jatkuvat Biitsin tilaussaunan kabinetissa. Hinta sisältää 30 min tilan järjestelyaikaa, 60min aikaa synttärijuhlien viettoon sekä tilan jälkisiivouksen tapahtuman jälkeen. Tilaan voi tuoda omat tarjoilut kertisastioineen.

Hinnoittelu: 500 €/ ryhmä Suosittelemme pakettia max 15 hlön ryhmille Lasten synttäriohjelma on tarjolla klo 09.00 - 15.00 väliin sijoittuville ajoille kaikkina päivinä viikossa.

Varaa synttärit