Peli + sauna -paketti

Peli + sauna -paketti

Ota hiki pintaan pelien merkeissä ja rentoudu saunoissa sekä viihtyisissä kabinettitiloissamme.

Tarjolla 8+ henkilön ryhmille

Tutustu pakettiin
Hauskaa liikuntaa

Hauskaa liikuntaa

Biitsillä liikut monipuolisesti. Tarjontaamme kuuluu erilaiset ryhmäliikunta-, hyvinvointi- ja tanssituotteet alkaen venyttelyistä ja päättyen aina vauhdikkaaseen Biitsi twerk tanssiin. Täältä löydät varmasti sopivan aktiviteetin.

Tutustu vaihtoehtoihin
Biitsi Bar Games

Biitsi Bar Games

Biitsin rantabaari tarjoaa uniikit puitteet ajanviettoon ja aktiviteetteihin. Rennot baaripelit sopivat niin kaveriporukan ajanvietoksi kuin myös tiimipäivän ohjelmanumeroksi. Pelejä voi pelata omatoimisesti tai ohjattuna. Pelipaketteja sekä pelialuetta on myös mahdollista varata yksityiskäyttöön. Tarjolla Beer Pong, Jätti Huojuva Torni, Cornhole, Mölkky ja Limbo.

Tutustu
Beach Club Tournament

Beach Club Tournament

Beach Club Tournament on kostea klubi-illan ja rantalentopalloturnauksen yhdistävä K18 tapahtuma, johon voi tulla myös vain nauttimaan rantatunnelmasta ja juhlimaan! Soveltuu kaikille pelitasosta riippumatta.

Lue lisää
Nauti virvokkeita rantabaarissa

Nauti virvokkeita rantabaarissa

Kaikista toimipisteistämme löydät täyden palvelun rantabaarit viihtyisine oleskelutiloineen. Biitsille voit tulla vain nauttimaan lämmöstä ja rantabaarin viileistä tuotteista sekä seuraamaan ympärillä vilisevää rantaelämää.

Pyydä tarjous

Biitsin myynnin yhteystiedot ja tarjouspyyntölomake löytyy täältä

Pyydä tarjous