NÄIN PÄÄSET LAJIIN MUKAAN

Lataa Biitsi App! Varaa, kutsu, pelaa, keskustele! Voit ilmoittautua avoimiin pelivuoroihin ja valmennuksiin applikaation kautta. Sovelluksessa on myös pelaajaryhmät eri tasoille ja beach tennikselle sekä biitsin turnaus- ja tapahtumakalenteri.

Liity Facebook - ryhmäämme, jossa voi etsiä samantasoisia pelaajia vakiovuoroille, irtovuoroille tai paria turnauksiin.

Tarkista oma ABCDE -tasoryhmäsi täältä

Aloita harrastus
Osallistu valmennus- ja leiritoimintaamme

Osallistu valmennus- ja leiritoimintaamme

Biitsi tarjoaa beach volley lajivalmennusta kaiken tasoisille pelaajille Biitsi sovelluksen avoimien valmennusvuorojen, leirien, juniori- ja yksityisvalmennuksen muodossa.

Valmennus ja leirit
Turnaukset

Turnaukset

Biitsin beach volley turnausvalikoimassa pääosassa on harrasteturnaukset A/B/C - tason pelaajille sekä hauskanpitoon keskittyvä Beach Club turnaus, joka yhdistää 4v4 rantalentopallon ja rantaklubi-illan.

Tutustu ja ilmoittaudu
Lajit

Lajit

Biitsin pehmeä rantahiekka sopii monen urheilulajin alustaksi. Biitsillä voit pelata beach volleytä, beach tennistä sekä foot volleytä. Kaikkien lajien osalta voit varata kentän joko omatoimisesti tai voit liittyä Biitsin tarjoamille avoimille vuoroille. Avoimet vuorot löydät biitsi-sovelluksesta.

Tutustu lajeihin
Avoimet vuorot

Avoimet vuorot

Avoimet vuorot on loistava tapa aloittaa harrastusta tai lisätä ylimääräinen treeni viikkoon. Löydä uusia pelikavereita, tiedä tapahtumista ja turnauksista sekä tule nauttimaan Biitsin tunnelmasta. Biitsi-sovelluksesta löydät kaikki Biitsin avoimet peli- ja valmennusvuorot sekä Biitsin tulevat tapahtumat.

Tutustu