NÄIN PÄÄSET LAJIIN MUKAAN

Lataa Biitsi App! Varaa, kutsu, pelaa, keskustele! Voit ilmoittautua avoimiin pelivuoroihin ja valmennuksiin applikaation kautta. Sovelluksessa on myös pelaajaryhmät eri tasoille ja beach tennikselle sekä biitsin turnaus- ja tapahtumakalenteri.

Liity Facebook - ryhmäämme, jossa voi etsiä samantasoisia pelaajia vakiovuoroille, irtovuoroille tai paria turnauksiin.

Tarkista oma ABCDE -tasoryhmäsi täältä

Aloita harrastus

Osallistu valmennus- ja leiritoimintaamme

Biitsi tarjoaa beach volley lajivalmennusta kaiken tasoisille pelaajille Biitsi sovelluksen avoimien valmennusvuorojen, leirien, juniori- ja yksityisvalmennuksen muodossa.

Valmennus ja leirit

Turnaukset ja viikkokisat

Biitsin beach volley turnausvalikoimassa pääosassa on 2vs2 turnaukset. Harrastajaturnaukset ovat matalan kynnyksen 2vs2 turnauksia. King & queen of the courtin taso on avoin, jolloin mukaan pääsee huiputkin. Beach Club turnauksessa pelitasolla ei ole väliä vaan pääasia on hauskanpito.

Tutustu ja ilmoittaudu

Lajit

Biitsin pehmeä rantahiekka sopii monen urheilulajin alustaksi. Biitsillä voit pelata beach volleytä, beach tennistä sekä foot volleytä. Kaikkien lajien osalta voit varata kentän joko omatoimisesti tai voit liittyä Biitsin tarjoamille avoimille vuoroille. Avoimet vuorot löydät biitsi-sovelluksesta.

Tutustu lajeihin

Avoimet vuorot

Avoimet vuorot on loistava tapa aloittaa harrastusta tai lisätä ylimääräinen treeni viikkoon. Löydä uusia pelikavereita, tiedä tapahtumista ja turnauksista sekä tule nauttimaan Biitsin tunnelmasta. Biitsi-sovelluksesta löydät kaikki Biitsin avoimet peli- ja valmennusvuorot sekä Biitsin tulevat tapahtumat.

Tutustu