NÄIN PÄÄSET LAJIIN MUKAAN

Lataa Biitsi App! Varaa, kutsu, pelaa, keskustele! Voit ilmoittautua avoimiin pelivuoroihin ja valmennuksiin applikaation kautta. Sovelluksessa on on myös pelaajaryhmät eri tasoille ja beach tennikselle sekä biitsin turnaus- ja tapahtumakalenteri.

Liity Facebook - ryhmäämme, jossa voi etsiä samantasoisia pelaajia vakiovuoroille, irtovuoroille tai paria turnauksiin.

Tarkista oma ABCDE -tasoryhmäsi täältä

Aloita harrastus

Lajit

Biitsin pehmeä rantahiekka sopii monen urheilulajin alustaksi. Biitsillä voit pelata beach volleytä, beach tennistä sekä foot volleytä. Kaikkien lajien osalta voit varata kentän joko omatoimisesti tai voit liittyä Biitsin tarjoamille avoimille vuoroille. Avoimet vuorot löydät biitsi-sovelluksesta.

Tutustu lajeihin

Avoimet valmennusvuorot

Biitsin huippuvalmentajat Wesley Pinheiro ja Karin Lundqvist hoitavat viikoittaista valmennuskattausta, joka tarjoaa valmennusta kaikille pelitasoille. Mukaan pääset Biitsi-sovelluksen kautta.

Lataa Biitsi-sovellus täältä!

Harrasteturnaukset

Täältä pääset ilmoittautumaan Biitsin harrasteturnauksiin. Turnaukset pelataan beach volleyn harrastesäännöillä 2 vs. 2 -peleinä.

Katso turnausajankohdat

Beach Club Tournament

Beach Club Tournament on kostea klubi-illan ja rantalentopalloturnauksen yhdistävä tapahtuma, johon voi tulla myös vain nauttimaan rantatunnelmasta ja juhlimaan!

Lue lisää

Avoimet vuorot

Avoimet vuorot on loistava tapa aloittaa harrastusta tai lisätä ylimääräinen treeni viikkoon. Löydä uusia pelikavereita, tiedä tapahtumista ja turnauksista sekä tule nauttimaan Biitsin tunnelmasta. Biitsi-sovelluksesta löydät kaikki Biitsin avoimet peli- ja valmennusvuorot sekä Biitsin tulevat tapahtumat.

Tutustu

Beach Tennis

Beach Tennis on hauska ja isossa nosteessa oleva laji, jota pelataan 2 vs 2 alustana upea valkoinen hiekka. Varaa vuoro ja tule testaamaan. Varusteet saat lainaksi Beach Barista.

Tutustu

Biitsipaketti

Sopii mainiosti polttari- tai synttäriohjelmaksi sisältäen koko pelialueen vuokran, saunan yksityiskäyttöön ja pelivälineet eri lajeihin: biitsi, fudis, mölkky, frisbee.

Ota yhteyttä