Pyydä tarjous

Biitsin myynnin yhteystiedot ja tarjouspyyntölomake löytyy täältä

Pyydä tarjous
Yritystapahtumat Helsingin parhailla sisäbiitseillä

Yritystapahtumat Helsingin parhailla sisäbiitseillä

Olemme asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja ainutlaatuinen rantatapahtumien toteuttaja! Tuotamme tilaisuudet Helsingissä sisäranta- ja tapahtumakeskuksissamme Pasilassa Mall of Triplassa ja Ruoholahdessa Salmisaaren liikuntakeskuksessa jo 15v kokemuksella. Me todellakin tiedämme mikä Biitsillä toimii.

Muuntautuvat tapahtumatilamme ja tehokas tuotantotiimi tarjoavat kokonaisvaltaiset tuotanto- ja tapahtumapalvelut beach partyihin, seminaareihin, kokouksiin ja tyhypäiviin.

Tapahtumissa vain taivas on rajana! Kerro mistä unelmoit - me toteutamme sen!

Osallistu esittelyihimme
Beach Partyt

Beach Partyt

Järjestä unohtumattomat beach partyt Helsingissä Pasilan tai Salmisaaren Biitsillä tai Tallinnan Teras Beachilla jopa 1000 hengelle. Tuotamme yritystilaisuudet avaimet käteen -periaatteella alkaen konseptoinnista ja päättyen palautekyselyyn. Saat kaiken saman katon alta, jolloin sinun tehtäväksesi jää ainoastaan tapahtumasta nauttiminen!

Tutustu
Liikunta ja virkistys

Liikunta ja virkistys

Liiku, virkistäydy ja ryhmäydy Helsingin parhailla sisäbiitseillä!

Tuotamme tiimillesi sporttisen ja virkistävän kokonaisuuden joko ohjattuna tai omatoimisena. Toteutamme tiimien väliset beach volley turnaukset, ryhmähenkeä parantavat kisailut tai rantaliikuntatunnit. Nauti tilaussaunoistamme sekä catering- ja baaripalveluistamme omassa rauhassa tai keskellä vilkasta rantatunnelmaa.

Tutustu
Kokoukset ja seminaarit

Kokoukset ja seminaarit

Pasilan ja Salmisaaren Biitsit tarjoavat loistavat puitteet kokous- ja seminaaritilaisuuksiin niin pienille kuin isoillekin ryhmille aina 1000 henkilöön saakka.

Tuotamme kaikki tilaisuudet avaimet käteen -periaatteella, jolloin tarjoilut, ohjelmapalvelut sekä työhyvinvointi- ja liikuntapalvelut saa kaikki saman yhteyshenkilön kautta.

Tutustu
Referenssit

Referenssit

Tutustu tuottamiimme tapahtumiin!

tutustu
Ulkotapahtumat yritysryhmille

Ulkotapahtumat yritysryhmille

Koe unohtumattomat ulkotapahtumat Biitsi Vantaalla! Järjestämme yrityksesi liikunta- ja virkistypäivät täydellisissä rantaolosuhteissa. Kauttamme saat rantaliikuntaohjelmat, turnaukset, ruokailut, saunat, baarit ja vauhdikkaat rantabileet täydellisinä toteutuksina ohjelmapalveluineen.

Tutustu
Tutustu sauna- ja kabinettitiloihin

Tutustu sauna- ja kabinettitiloihin

Minkä tilan haluaisit kokouksellesi? Yhdistelemällä eri kabinetti- ja saunatiloja löydämme varmasti teidän tilaisuutta parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Tutustu
Juha
Myynti
Juha Tähjänjoki
Myynti
Taneli
Liiketoimintajohtaja / Myynti
Taneli Nieminen
Liiketoimintajohtaja / Myynti