Pyydä tarjous

Biitsin myynnin yhteystiedot ja tarjouspyyntölomake löytyy täältä

Pyydä tarjous

Yritystapahtumat Helsingin parhailla sisäbiitseillä

Olemme asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja ainutlaatuinen rantatapahtumien toteuttaja! Tuotamme tilaisuudet Helsingissä sisäranta- ja tapahtumakeskuksissamme Pasilassa Mall of Triplassa ja Ruoholahdessa Salmisaaren liikuntakeskuksessa jo 15v kokemuksella. Me todellakin tiedämme mikä Biitsillä toimii.

Muuntautuvat tapahtumatilamme ja tehokas tuotantotiimi tarjoavat kokonaisvaltaiset tuotanto- ja tapahtumapalvelut beach partyihin, seminaareihin, kokouksiin ja tyhypäiviin.

Tapahtumissa vain taivas on rajana! Kerro mistä unelmoit - me toteutamme sen!

Kaipaatko tapahtumaideoita? Haluatko tutustutua Pasilan Biitsiin? Ilmoittautudu tapahtumajärjestäjille suunnattuihin tutustumistilaisuuksiimme täältä

Beach Partyt

Järjestä unohtumattomat beach partyt Helsingissä Pasilan tai Salmisaaren Biitsillä tai Tallinnan Teras Beachilla jopa 1000 hengelle. Tuotamme yritystilaisuudet avaimet käteen -periaatteella alkaen konseptoinnista ja päättyen palautekyselyyn. Saat kaiken saman katon alta, jolloin sinun tehtäväksesi jää ainoastaan tapahtumasta nauttiminen!

Tutustu

Liikunta ja virkistys

Liiku, virkistäydy ja ryhmäydy Helsingin parhailla sisäbiitseillä!

Tuotamme tiimillesi sporttisen ja virkistävän kokonaisuuden joko ohjattuna tai omatoimisena. Toteutamme tiimien väliset beach volley turnaukset, ryhmähenkeä parantavat kisailut tai rantaliikuntatunnit. Nauti tilaussaunoistamme sekä catering- ja baaripalveluistamme omassa rauhassa tai keskellä vilkasta rantatunnelmaa.

Tutustu

Kokoukset ja seminaarit

Pasilan ja Salmisaaren Biitsit tarjoavat loistavat puitteet kokous- ja seminaaritilaisuuksiin niin pienille kuin isoillekin ryhmille aina 1000 henkilöön saakka.

Tuotamme kaikki tilaisuudet avaimet käteen -periaatteella, jolloin tarjoilut, ohjelmapalvelut sekä työhyvinvointi- ja liikuntapalvelut saa kaikki saman yhteyshenkilön kautta.

Tutustu

Referenssit

Tutustu tuottamiimme tapahtumiin!

tutustu

Ulkotapahtumat yritysryhmille

Koe unohtumattomat ulkotapahtumat Biitsi Vantaalla! Järjestämme yrityksesi liikunta- ja virkistypäivät täydellisissä rantaolosuhteissa. Kauttamme saat rantaliikuntaohjelmat, turnaukset, ruokailut, saunat, baarit ja vauhdikkaat rantabileet täydellisinä toteutuksina ohjelmapalveluineen.

Tutustu

Tutustu sauna- ja kabinettitiloihin

Minkä tilan haluaisit kokouksellesi? Yhdistelemällä eri kabinetti- ja saunatiloja löydämme varmasti teidän tilaisuutta parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Tutustu
Juha
Myynti
Juha Tähjänjoki