Tapahtumat

Biitsi on uniikki ympäristö järjestää unohtumaton tapahtuma! Oli kyseessä kokouspäivä, pikkujoulut, kick-off tai virkistyspäivä - biitsillä teet sen hiekkaa varpaiden välissä!

Pikkujoulut

Nyt myydään vuoden 2021 parhaat pikkujouluajat!

Lue lisää

Tutustu sauna- ja kabinettitiloihin

Minkä tilan haluaisit kokouksellesi? Yhdistelemällä eri kabinetti- ja saunatiloja löydämme teille varmasti tilaisuutta parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Tutustu

Ohjatut aktiviteetit

  • Beach Volley lajiopastus ja turnaus
  • Ryhmäliikuntatunnit hiekalla
  • Bileolympialaiset

Beach Futis, Beach Tennis, Mölkky, Kinball, Frisbeen heitto, Hulahula, Limbo, Golf chippaus, Köydenveto

Beach Partyt

Järjestä unohtumattomat beach partyt Pasilan, Salmisaaren tai Tallinnan Biitsillä jopa 1000 hengelle. Tuotamme tilaisuudet avaimet käteen -periaatteella alkaen konseptoinnista, päättyen palautekyselyyn. Saat kaiken saman katon alta, jolloin sinun tehtäväksesi jää tapahtumasta nauttiminen!

Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Progress: NaN%

Kuka, mitä ja kenelle?

Me olemme asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja ainutlaatuinen rantatapahtumien toteuttaja! Tuotamme tilaisuudet 15v kokemuksella ja me todellakin tiedämme mikä Biitsillä toimii.

Muuntautuvat tapahtumatilamme ja tehokas tuotantotiimi tarjoavat kokonaisvaltaiset tuotanto- ja tapahtumapalvelut beach partyihin, seminaareihin, kokouksiin ja tyhypäiviin.

Tapahtumissa vain taivas rajana! Kerro mistä unelmoit - me toteutamme sen!

Liikunta ja virkistys

Liiku, virkistäydy ja ryhmäydy!

Tuotamme tiimillesi sporttisen ja virkistävän kokonaisuuden joko ohjattuna tai omatoimisena. Toteutamme tiimien väliset turnaukset, ryhmähenkeä parantavat kisailut tai rentouttavat saunajoogat. Vain taivas on rajana!

Kokoukset ja seminaarit

Pasilan Biitsi tarjoaa puitteet niin pienryhmien, kuin jopa 1000 henkilön kokous- ja seminaaritilaisuuksiin.

Tuotamme kaikki tilaisuudet avaimet käteen -periaatteella, jolloin tarjoilut, ohjelmapalvelut sekä työhyvinvointi- ja liikuntapalvelut saa kaikki saman yhteyshenkilön kautta.

Referenssit

Katso, ja tutustu tapahtumiin, mitä olemme tuottaneet!

tutustu
Juha
Myynti
Juha Tähjänjoki
Veijo
Myynti
Veijo Sievilä