Kuka, mitä ja kenelle?

Me olemme asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja ainutlaatuinen rantatapahtumien toteuttaja! Tuotamme tilaisuudet 15v kokemuksella ja me todellakin tiedämme mikä Biitsillä toimii.

Muuntautuvat tapahtumatilamme ja tehokas tuotantotiimi tarjoavat kokonaisvaltaiset tuotanto- ja tapahtumapalvelut beach partyihin, seminaareihin, kokouksiin ja tyhypäiviin.

Tapahtumissa vain taivas on rajana! Kerro mistä unelmoit - me toteutamme sen!

Ulkotapahtumat

Koe unohtumattomat ulkotapahtumat Biitsi Vantaalla! Tuotamme tapahtumaan tarvittaessa aktiviteettiosion, ruokailut ja vauhdikkaat rantabileet esiintyjineen päivineen.

Tutustu

Beach Partyt

Järjestä unohtumattomat beach partyt Pasilan, Salmisaaren tai Tallinnan Biitsillä jopa 1000 hengelle. Tuotamme tilaisuudet avaimet käteen -periaatteella alkaen konseptoinnista, päättyen palautekyselyyn. Saat kaiken saman katon alta, jolloin sinun tehtäväksesi jää tapahtumasta nauttiminen!

Tutustu

Liikunta ja virkistys

Liiku, virkistäydy ja ryhmäydy!

Tuotamme tiimillesi sporttisen ja virkistävän kokonaisuuden joko ohjattuna tai omatoimisena. Toteutamme tiimien väliset turnaukset, ryhmähenkeä parantavat kisailut tai rentouttavat saunajoogat. Vain taivas on rajana!

Tutustu

Kokoukset ja seminaarit

Pasilan Biitsi tarjoaa puitteet kokous- ja seminaaritilaisuuksiin niin pienille kuin isoillekin ryhmille aina 1000 henkilöön saakka.

Tuotamme kaikki tilaisuudet avaimet käteen -periaatteella, jolloin tarjoilut, ohjelmapalvelut sekä työhyvinvointi- ja liikuntapalvelut saa kaikki saman yhteyshenkilön kautta.

Tutustu

Referenssit

Katso, ja tutustu tapahtumiin, mitä olemme tuottaneet!

tutustu

Tutustu sauna- ja kabinettitiloihin

Minkä tilan haluaisit kokouksellesi? Yhdistelemällä eri kabinetti- ja saunatiloja löydämme varmasti teidän tilaisuutta parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Tutustu
Juha
Myynti
Juha Tähjänjoki