Kokoukset Biitsillä

Pasilan Biitsi tarjoaa puitteet niin pienryhmien, kuin jopa 1000 henkilön kokous- ja seminaaritilaisuuksiin. 2000 neliömetrin tilan sisältä löytyy hiekka-alueiden lisäksi, kolme saunaa pesu- ja kabinettitiloineen, baarialueet, huippuäänentoisto ja tekniset ratkaisut niin tunnelman luomiseen kuin esitysten järjestämiseen. Kesäinen lämpötila ja pukeutuminen auttaa hauskan ja tehokkaan kokousilmapiirin syntymisessä.

Kokouksen voi järjestää VIP-terassilla, baari ja lounge alueella, Atriumissa, hiekalle somistetuna, tilaussaunan kabinetissa tai ydistelemällä tiloistamme sopivan kokonaisuuden ryhmän koon ja tarpeet huomioiden.

Tuotamme palvelut avaimet käteen -periaatteella, jolloin niin tarjoilut, ohjelmapalvelut sekä työhyvinvointi- ja liikuntapalvelut saa kaikki kauttamme. Tilamme mahdollistaa myös sen, että eri osissa tapahtuu samanaikaisesti eri asioita. Esimerkiksi Atriumissa on koulutus, hiekka alueella ohjataan taukoliikuntaa, Baarissa tehdään ryhmätöitä ja VIP terassia käytetään rauhallisempana työtilana päivän ajan. Lopuksi järjestään vaikka beach volley turnaus tai hiekkaolympialaiset sekä halukkaille saunomista ja illanviettoa baarin antimista nauttien. Maailman parhaalla sisäbiitsillä vain mielikuvitus on rajana.

Tervetuloa viihtymään turvallisesti

Suuret ja monipuoliset tilamme mahdollistavat asiakasryhmille omat ja väljät tilat, joissa myös turvaetäisyydet pystytään ottamaan järkevästi huomioon. Huolehdimme jatkuvasti henkilökunnan sekä tilojen hygieniasta, jolla varmistamme meille sen tärkeimmän - Teidän turvallisen ja onnistuneen asiakaskokemuksen.

Heräsikö kysymyksiä?

Puolen päivän kokouselämys

Esimerkkiohjelma
Klo 08.00 - 08.30 Aamiainen
Klo 08.30 - 10.30 Kokousosuus
Klo 10.30 - 11.30 Venyttelyrentoutus, beach volley pelit, pilates tai muu virkistävä liikuntatuokio
Klo 11.30 - 12.00 Peseytyminen ja sauna tarpeen mukaan
klo 11.30 - 12.30 lounas tarjolla

Pyydä tarjous

Koko päivän kokouselämys

Esimerkkiohjelma
Klo 08.00 - 08.30 Aamiainen
Klo 08.30 - 11.30 Kokousosuus
Klo 11.30 - 12.30 Lounas tarjolla
Klo 12.30 - 14.00 Kokous
Klo 14.00 - 16.00 Venyttelyrentoutus, beach volley pelit, Pilates tai muu virkistävä liikuntatuokio
Klo 16.00 - 18.00 Saunomista ja vapaata illanviettoa halukkaille Biitsin baarissa

Pyydä tarjous

Tutustu sauna- ja kabinettitiloihin

Minkä tilan haluaisit kokouksellesi? Yhdistelemällä eri kabinetti- ja saunatiloja löydämme teille varmasti tilaisuutta parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Tutustu

Kaipaatko apua?

Talomme sisällä toimii oma tuotantotiimi, joten et koskaan jää yksin tapahtumasi kanssa. Tuotamme tilaisuudet avaimet käteen periaatteella konseptoinnista toteutukseen ja palautekyselyyn saakka, jolloin sinun tehtäväksesi jää vain osallistuminen!

Katso kuinka voimme auttaa!