Kokoukset Biitsillä

Salmisaaren Biitsi tarjoaa mahdollisuuden jopa 500 henkilön kokous- ja seminaaritilaisuuksiin. Salmisaaresta löytyy suuren hiekka-alueen lisäksi kaksi erillistä sauna- ja kokouskabinettia sekä viihtyisä rantabaari ja loungealue. Salmisaaren Biitsi tarjoaa myös monipuolisen kokous- ja esitystekniikan tilaisuuteesi.

Pasilan Biitsi tarjoaa puitteet niin pienryhmien, kuin jopa 1000 henkilön kokous- ja seminaaritilaisuuksiin. 2000 neliömetrin tilan sisältä löytyy hiekka-alueiden lisäksi kolme saunaa pesu- ja kabinettitiloineen, baarialueet, huippuäänentoisto ja tekniset ratkaisut niin tunnelman luomiseen kuin esitysten järjestämiseen. Kesäinen lämpötila ja pukeutuminen auttaa hauskan ja tehokkaan kokousilmapiirin syntymisessä.

Kokoukset

Löysää krakaa, jätä puku narikkaan ja astele hawaii-paidassa palaveripöytään. Meillä toteutat tärkeimmätkin kokoukset rennosti ikitropiikissa - aitojen palmujen alla. Tarvittaessa saat käyttöösi monipuoliset ryhmätyötilat ja käytössäsi on nykyaikainen palaveritekniikka sekä tapahtumahost, joka huolehtii tapahtuman sujuvuudesta koko tapahtuman ajan. Hoidamme kokoukseen tarvittaessa kahvittelut, ruokailut, aktiviteetit ja ulkopuoliset puhujat. Kokouspäivä on mukava päättää rentoon beach volley pelailuun ja saunoihin. Me toteutamme ikimuistoiset kokoukset - kysy lisää myynniltä!

Varaa kokous

Seminaarit

Biitsillä järjestät tuotelanseeraukset, messut, strategiapäivät tai mediatilaisuudet - kaikki lämpimällä rantahiekalla aitojen palmujen katveessa.

Pasilan Biitsi soveltuu jopa 1000 henkilön tilaisuuksiin ja monipuolisesti muuntuvat tapahtumatilat mahdollistavat innovatiiviset ratkaisut kaikkiin tilaisuuksiin.

Kaipaatko tilaisuudellesi toteuttajaa tai ideallesi sparraajaa - ole yhteydessä meihin, tuotantotiimimme auttaa sinua takuuvarmasti!

Kysy lisää

Tervetuloa viihtymään turvallisesti

Suuret ja monipuoliset tilamme mahdollistavat asiakasryhmille omat ja väljät tilat, joissa myös turvaetäisyydet pystytään ottamaan järkevästi huomioon. Huolehdimme jatkuvasti henkilökunnan sekä tilojen hygieniasta, jolla varmistamme meille sen tärkeimmän - Teidän turvallisen ja onnistuneen asiakaskokemuksen.

Heräsikö kysymyksiä?

Tutustu sauna- ja kabinettitiloihin

Minkä tilan haluaisit kokouksellesi? Yhdistelemällä eri kabinetti- ja saunatiloja löydämme varmasti teidän tilaisuutta parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Tutustu

Mestaruusliigan kauden avaus

Toteutimme Lentopalloliiton järjestämän Mestaruusliigan kauden avaustapahtuman Pasilan Biitsillä.

Tutustu toteutukseen

Kaipaatko apua?

Talomme sisällä toimii oma tuotantotiimi, joten et koskaan jää yksin tapahtumasi kanssa. Tuotamme tilaisuudet avaimet käteen periaatteella konseptoinnista toteutukseen ja palautekyselyyn saakka, jolloin sinun tehtäväksesi jää vain osallistuminen!

Kaipaatko tilaisuudellesi toteuttajaa tai ideallesi sparraajaa - ole yhteydessä meihin, tuotantotiimimme auttaa sinua takuuvarmasti!

Katso kuinka voimme auttaa!

Pyydä tarjous

Biitsin myynnin yhteystiedot ja tarjouspyyntölomake löytyy täältä

Pyydä tarjous