Atrium ja VIP-pääty

Atrium

Pasilan biitsin Atrium on kuin huvila tai klubi hiekkarannan reunalla ja VIP -sauna ja -terassitilan yhteydessä. Tässä tilassa järjestät niin kokouksen, illanvieton kuin juhlat tarjoiluineen. Atriumin välittömässä läheisyydessä on yksi beach volley kenttä, jolloin tilaisuus on helposti laajennettavissa biitsille asti.

Atriumiin kuuluu kokoustekniikan lisäksi oma baari. Tilan monimuotoisuus ja järjestelymahdollisuus antaa sille monta käyttötapaa, joista tilaisuuden tarpeet ja vaiheet huomioiden.

VIP-pääty

Atriumiin, VIP -terassi ja -sauna, Artiumin viereinen hiekka-alue, baari sekä omat Wc-tilat muodostava Pasilan VIP-päädyn tarjoten tilat jopa 200 henkilön tapahtumille. VIP-päätyyn on helposti yhdistettävissä lisäsaunatiloja, jolloin suuremmankin ryhmän saunatarpeet katetaan helposti osana illanviettoa. Tarjoukset teemme tapahtuman tarpeiden mukaisesti

Biitsi on uniikki ympäristö järjestää unohtumaton tapahtuma! Oli kyseessä kokouspäivä, pikkujoulut, kick-off tai virkistyspäivä - biitsillä teet sen hiekkaa varpaiden välissä! Hauskat aktiviteetit, aidot palmut ja erinomainen rantabaari takaavat viihtymisen pitkään. 26-asteen lämpötila pakottaa jättämään talvivaatteet narikkaan! Autamme asiakasta parhaiden tapahtumakokonaisuuksien suunnittelussa. Mahdollisuus järjestää suurtilaisuuksia jopa 1000 henkilölle.

  • Mall of Tripla,
  • Down Under,
  • P4 kerros 00240,
  • Helsinki