Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Progress: NaN%

BeachBoards Xmas Party

BeachBoard Eventsin vuotuinen kaikille avoin Xmas Party on toteutettu jo kolmena vuotena menestyksekkäästi. Näissä juhlissa biitsi näyttää parhaat palansa tarjoten täydellisen biitsielämyksen niin pienemmille, kuin suuremmille ryhmille, jotka haluavat juhlia muiden mukana!

Osallistujilta saatua palautetta:

Oli kyllä hienot puitteet ja kekkerit, hyvää ohjelmaa ja ruokaa. Kiitos vielä tuhannesti kutsusta. Teen kaikkeni että saisitte kauttani asiakkaita!

Meillä oli tosi kivaa, ruoka oli hyvää ja paikka sopi tuollaiseen todella hyvin. Henkilökunta oli myös mukavaa ja järjestelyt oli hoidettu mallikkaasti.

Kiitos teille, oli aivan mahtavan onnistunut ja hauska ilta! Ohjelmaa oli sopivasti, tarjoilu pelasi ja meikkauspiste oli hauska idea. Lähes viimeisenä taidettiin lähteä ja “vieraat” viihtyivät loppuun saakka.

The team really enjoyed the evening. I thought the event was organized very well and that your staff were very helpful. The space is so big it didn’t crowded at all you could easily have had more people without any issues.