Turnaukset

Turnaukset

Beach volley harrasteturnaukset

TERVETULOA BIITSIN HARRASTETURNAUKSIIN!

Täältä voit ilmoittautua Biitsin harrasteturnauksiin. Turnaukset pelataan beachvolleyn harrastesäännöillä 2 vs. 2 -peleinä Baari palvelee janoisia ja sauna on lämpimänä turnauspelaajille


TULEVAT TURNAUKSET

4.8. Sekaturnaus, B taso, Biitsi Vantaa


Ilmoittautuminen suljetaan noin 3 päivää ennen turnausta. Ilmoittautumiset peruutuspaikalle jos turnaus on täynnä: anniina.parkkinen@biitsi.fi / +358408460786

Klo 12 alkaen

Hintaan kuuluu juoma Biitsin baarista

60 € / joukkue, kun ilmoittautuminen tehdään viimeistään kaksi viikkoa ennen turnauspäivää. Tämän jälkeen 70 € / joukkue.

Turnaukset pelataan beachvolleyn harrastesäännöillä 2 vs. 2 -peleinä

Avoimet turnaukset ovat avoimia kaikille joukkueille (seka-, nais- ja miesparit)

Verkon korkeutena käytetään sekakorkeutta

Biitsi Vantaan jäsenet saavat 10€ alennuksen turnausmaksusta


PERUUTUS- JA MAKSUEHDOT

Veloitukseton peruutus on mahdollista 3 päivää ennen turnausajankohtaa. Tämän jälkeen peruutuskulu on 100% turnauksen hinnasta. Turnaus maksetaan kassalla ennen alkua pankki- tai luottokortilla. Liikuntaeduista maksuna käyvät SmartumPay, ePassi sekä Edenred mobiili ja -kortti. Käteistä tai liikuntaseteleitä emme ota vastaan.


Lataa biitsi-sovellus www.biitsi.fi/app, josta löydät pelaajia niin irto- kuin vakiovuoroille. Sovelluksessa ilmoitamme myös viikkokisoista, avoimista peli- ja valmennusvuoroista, valmennusvuoroista, sekä turnauksista.

Ilmoittaudu