Turnaukset

Turnaukset

Beach volley harrasteturnaukset

TERVETULOA BIITSIN HARRASTETURNAUKSIIN!

Täältä voit ilmoittautua Biitsin harrasteturnauksiin. Turnaukset pelataan beachvolleyn harrastesäännöillä 2 vs. 2 -peleinä Baari palvelee janoisia ja sauna on kuumana turnauspelaajille!

TULEVAT TURNAUKSET

Pitkäperjantai 7.4. 10.30-16.30 (arvio) - Salmisaari

Turnaus on suunnattu BC-tasolle 70 € / joukkue (early bird hinta voimassa 24.3.2023 asti) Tämän jälkeen 80 € / joukkue Mukana kentällä koko turnauksen aikana kiertää valmentaja, joka antaa pelaajille vinkkejä ja palautetta pelistä. Turnaus pelataan beachvolleyn harrastesäännöillä 2 vs. 2 -peleinä Verkon korkeutena käytetään sekakorkeutta Hintaan kuuluu juoma Biitsin baarista

Ilmoittautuneet joukkueet

PERUUTUS- JA MAKSUEHDOT

Veloitukseton peruutus on mahdollista 3 päivää ennen turnausajankohtaa. Tämän jälkeen peruutuskulu on 100% turnauksen hinnasta. Turnaus maksetaan kassalla ennen alkua pankki- tai luottokortilla. Liikuntaeduista maksuna käyvät ePassi sekä Edenred mobiili ja -kortti. Käteistä tai liikuntaseteleitä emme ota vastaan.

Lataa biitsi-sovellus www.biitsi.fi/app, josta löydät pelaajia niin irto- kuin vakiovuoroille. Sovelluksessa ilmoitamme myös viikkokisoista, avoimista peli- ja valmennusvuoroista, valmennusvuoroista, sekä turnauksista.

Ilmoittaudu