Kone Xmas Party

Kone Xmas Party

Kone Xmas Party

Asiakas: Kone Oyj

Beachboard Events vastasi Kone Oyj “Xmas Party” -tapahtuman kokonaistuotannosta. Beachboard Events sai tehtäväkseen järjestää Koneen Keilaniemen toimiston pikkujoulut vuonna 2020. Tapahtuman konseptisuunnittelu ja tuotanto käynnistettiin sekä innolla lähdettiin luomaan ainutlaatuista pikkujoulukokemusta vieraille. Kuitenkin vallitseva tilanne vaikutti tapahtuman luonteeseen ja toteutuksen niin paljon että tapahtuma jouduttiin siirtämään. Harmitus luonnollisesti oli suuri, mutta odotukset tulevaa tapahtumaa kohtaan entistä korkeammalla.

Tuotantotiimimme työskenteli määrätietoisesti täyttääkseen nämä odotukset ja työ todella kannatti, kun marraskuussa 2021 Kone Xmas Party näki päivänvalon. Tilan ilme ja somisteet sekä tekninen toteutus hurmasi yleisön, mieletön juontaja Rich Lyons nauratti niin päälavalla kuin omalla stand-up keikallaan sivulavalla, biitsiteemaiset pelit olivat hitti sekä bileet viimeistään räjäytti upeat artistivieraamme bilebändin säestämänä.

Lopputuloksena voimme ylpeänä sanoa että toteutus vastasi asiakkaan toiveita ja aamun pikkutunneille asti tanssinut juhlakansa nautti tuplasti edellisen peruuntuneenkin tapahtuman edestä.

Kokonaisuuteen sisältyi: Projektinjohto Visuaalisen ilmeen sekä materiaalin tuotanto Turvallisuus- ja narikkapalvelut Asiakkaalle räätälöity baari sekä cateringpalvelu Tilan somistus teeman mukaisesti Artistit, juontajat sekä muut ohjelmapalvelut Tapahtumadokumentointi