Leirit

Osallistu Biitsin päiväleireihin! Leirit järjestetään joko Salmisaaren tai Pasilan Biitsillä ja valmentajina toimii maailmanluokan valmentajat Wesley Pinheiro tai Karin Lundqvist.

Ilmoittaudu leireille

Beach Volley Leirit

Järjestämme keväällä 2021 beach volley päiväleirejä, joissa jokaisessa keskitytään tiettyyn beach volley aihealueeseen. Leirien ohjaajina toimivat huippuvalmentajat Karin Lundqvist ja Wesley Pinheiro sekä Biitsin muut kokeneet valmentajat.

Leireillä pureudutaan intensiivisesti yhteen aiheeseen tarjoten osallistujille erityisen mahdollisuuden kehittyä myös runsaan henkilökohtaisen palautteen kautta. Tarkoituksena on myös nauttia kunnon treeneistä, tutustua muihin pelaajiin ja nauttia valmentajien seurasta. Harjoituksien välissä seuraillaan muiden ryhmien harjoitteita.

Leireihin kuuluu yhteinen snack-lounashetki, joka kuuluu leirin hintaan. Tämän aikana on mahdollista kysellä valmentajilta vapaasti asioita.

Leirit päätetään palauttaviin matalanverkon peleihin, saunomiseen ja miksipä ei palauttaviin juomiin.

Ilmoittautuessa on hyvä varata päivä vapaaksi koko ohjelman ajaksi.

Valmentajamme muodostavat ryhmät pelaajien tasot huomioiden. Jokaiselle pelaajalle löytyy varmasti oma tasoryhmä ja omat harjoitteet, joten kannustamme kaikki liittymään mukaan, olit sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi peluri. Lopulliset ryhmäjaot ja treeniajat ilmoitetaan osallistujille viimeistään 3 päivää ennen leirin alkua.

Päivämäärät
Maaliskuu 13.3.2021 PASILA - Drop-off/Defense
Huhtikuu 10.4.2021 SALMSAARI - Side-out
Toukokuu 8.5.2021 SALMISAARI - Playing Situation

Leirien aikataulu ja ohjelma
9:00 -10.30 tai 10:30 - 12.00 Treeni 1
12.00 - 13.30 Yhteinen Snack-lounashetki
13:30 - 15.00 tai 15:00 - 16.30 Treeni 2
16.30 - 18.00 rennot pelit koko leiriporukan kesken

Hinnoittelu 80 € / leiri
Leireillä ohjelmaan kuuluu: 2 x 1,5h treeni
Yhteinen snack-lounas
Juoma baarista
Rennot loppupelit koko porukalla.

Ryhmät jaetaan valmentajien toimesta pelitason ja kokemuksen mukaan. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä oma arviosi pelitasosta.

Ilmoittaudu leirille

Pelitasot

A - Sinulla on kokemusta lentopallo- tai beach volley - turnauksista kovalla tasolla (avoin- & SM-kiertue). Kaikki osa-alueet ovat vahvasti hallussa, peli on puhdasta ja kaunista!

B - Olet pelannut biitsiä/lentopalloa jo jonkin aikaa, ja kilpaillut harrasteturnauksissa (esim. Viking Line Cup). 2 vs 2 pelit sujuvat erittäin hallitusti ja monet osa-alueet kuten lyönti torjunta ja puolustus ovat varmalla pohjalla. B-tasolle pääsy vaatii usean vuoden aktiivista harrastamista

C - 2 vs 2 pelit alkaa jo sujua hyvin, mutta kaikkia peruskosketuksia pitää vielä hioa. Hyökkäykset alkavat jo suuntautua toivotuihin paikkoihin. Torjunta- ja puolustuspeli alkaa jo luonnistua. Merkkien käyttö ja sijoittuminen eri pelitilanteissa on tulossa tutummaksi. Usein C-taso saavutetaan 1-3 vuoden harrastamisen jälkeen.

D - Olet harrastaja joka haluaisi jo pelata 2 vs 2 pelejä, mutta jokaisella osa-alueella on vielä paljon kehitettävää. Torjunta- ja puolustuspelaaminen ei ole vielä tuttua. D-tasolla otetaan haltuun kaikki lajitekniset perusteet ja ymmärrys 2 vs 2 pelaamisesta. Harjoittele täällä kärsivällisesti ennen C-tasolle siirtymistä.

E - Löysit juuri tämän upean lajin. Olet aloittamassa, tai vasta aloittanut beach volleyn pelaamisen. Harjoituksissa keskitytään kaikkien osa-alueiden perustekniikoiden opetteluun.