Leirit

Osallistu Biitsin leireihin! Leirit järjestetään kesällä Biitsin Vantaan maailmanluokan kentillä ja syksyllä toiminta palaa taas Salmisaaren ja Pasilan Biitseille. Leireillä valmentajina toimivat Wesley Pinheiro, Karin Lundqvist sekä muut Biitsin huippuvalmentajat.

Ilmoittaudu leireille

Beach Volley Leirit

Järjestämme Biitsi Vantaalla kesällä 2021 leirejä, joissa jokaisessa keskitytään tiettyyn beach volley aihealueeseen. Leirien ohjaajina toimivat huippuvalmentajat Karin Lundqvist ja Wesley Pinheiro sekä Biitsin muut kokeneet valmentajat.

Leireillä pureudutaan intensiivisesti yhteen aiheeseen tarjoten osallistujille erityisen mahdollisuuden kehittyä myös runsaan henkilökohtaisen palautteen kautta. Tarkoituksena on myös nauttia kunnon treeneistä, tutustua muihin pelaajiin ja nauttia valmentajien seurasta. Harjoituksien välissä seuraillaan muiden ryhmien harjoitteita, nautitaan lounas, hengaillaan rantabaarissa tai ylläpidetään lämpöä ja haastetaan muita pelaajia lämmittelykentällä.

Ilmoittautuessa on hyvä varata päivä vapaaksi koko leiriohjelman ajaksi.

Valmentajamme muodostavat ryhmät pelaajien tasot huomioiden. Jokaiselle pelaajalle löytyy varmasti oma tasoryhmä ja omat harjoitteet, joten kannustamme kaikkia liittymään mukaan, olit sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi peluri. Lopulliset ryhmäjaot ja treeniajat ilmoitetaan osallistujille viimeistään päivää ennen leirin alkua.

Tulevat Päiväleirit
21.6.2021 Maanantai 09.00-16.30 - Päiväleiri (Drop off) BIITSI VANTAA
22.6.2021 Tiistai 09.00-16.30 - Päiväleiri (Defence/Block) BIITSI VANTAA
23.6.2021 Keskiviikko 09.00-16.30 - Päiväleiri (Side-out) BIITSI VANTAA

Hinta 50€ / 40€ (Biitsi Vantaan jäsen) sisältäen:

  • 2x 1,5h treeniä teeman mukaan huippuvalmentajan johdolla maailmaluokan olosuhteissa
  • Lämmittely-/ pelikenttä käytössä treenien välissä ja lounastauolla
  • Lounastauolla aikaa keskusteluun valmentajian kanssa
  • Juoma Biitsi Vantaan baarista
  • Lounas tarjolla lisähinnalla (vahvistettava ilmoittautumisen yhteydessä)
  • Rentoa yhdessäoloa ja tutustumista muihin pelaajiin

Menneet leirit
13.5.2021 torstai, Päiväleiri (52 osallistujaa)
28.-29.5.2021 perjantai-lauantai, kahden päivän leiri BIITSI VANTAA (55 osallistujaa)
12.6.2021 lauantai 09.00-18.00 - Päiväleiri (Attack) BIITSI VANTAA (27 osallistujaa)

Ilmoittaudu leirille

Pelitasot

A - Sinulla on kokemusta lentopallo- tai beach volley - turnauksista kovalla tasolla (avoin- & SM-kiertue). Kaikki osa-alueet ovat vahvasti hallussa, peli on puhdasta ja kaunista!

B - Olet pelannut biitsiä/lentopalloa jo jonkin aikaa, ja kilpaillut harrasteturnauksissa (esim. Viking Line Cup). 2 vs 2 pelit sujuvat erittäin hallitusti ja monet osa-alueet kuten lyönti torjunta ja puolustus ovat varmalla pohjalla. B-tasolle pääsy vaatii usean vuoden aktiivista harrastamista

C - 2 vs 2 pelit alkaa jo sujua hyvin, mutta kaikkia peruskosketuksia pitää vielä hioa. Hyökkäykset alkavat jo suuntautua toivotuihin paikkoihin. Torjunta- ja puolustuspeli alkaa jo luonnistua. Merkkien käyttö ja sijoittuminen eri pelitilanteissa on tulossa tutummaksi. Usein C-taso saavutetaan 1-3 vuoden harrastamisen jälkeen.

D - Olet harrastaja joka haluaisi jo pelata 2 vs 2 pelejä, mutta jokaisella osa-alueella on vielä paljon kehitettävää. Torjunta- ja puolustuspelaaminen ei ole vielä tuttua. D-tasolla otetaan haltuun kaikki lajitekniset perusteet ja ymmärrys 2 vs 2 pelaamisesta. Harjoittele täällä kärsivällisesti ennen C-tasolle siirtymistä.

E - Löysit juuri tämän upean lajin. Olet aloittamassa, tai vasta aloittanut beach volleyn pelaamisen. Harjoituksissa keskitytään kaikkien osa-alueiden perustekniikoiden opetteluun.