Beach Volley Leirit

LA 20.8. BIITSI VANTAA - KAUDEN PÄÄTÖSTAPAHTUMA
Pelejä eri muodoissa, grillailua, sauna, baarin tyhjennys tarjouksia
Tervetuloa kaikki mukaan nauttimaan lajin ja laji-ihmisten parissa. Ilmoittautuminen tapahtuu henkilökohtaisesti. Paikan päällä sinulle arvotaan ystävät ja joukkuekaverit ympärille.

Aikataulu
16.30 - 18.30 Juniorit
16.30 - 21.00 Aikuiset

Hinta
5 € Juniori jäsen / 10 € Juniori ei jäsen
10 € Aikuinen jäsen / 15 €aikuinen ei jäsen

Sisältäen
Hintaan kuuluu pelit, sauna ja makkara.
Hinta on edullisempi Biitsi Vantaan jäsenille

Ilmoittautuminen la 20.8. päätöstapahtumaan täältä

LEIRIT
Leirien ohjaajina toimivat Biitsin huippuvalmentajat ja kokeneet pelaajat.

Leiripäivinä nautitaan kunnon treeneistä, tutustua muihin pelaajiin ja nauttia valmentajien seurasta. Harjoituksien välissä seuraillaan muiden ryhmien harjoitteita, hengaillaan rantabaarissa tai ylläpidetään lämpöä ja haastetaan muita pelaajia lämmittelykentällä.

Valmentajamme muodostavat ryhmät pelaajien tasot huomioiden. Jokaiselle pelaajalle löytyy varmasti oma tasoryhmä ja omat harjoitteet, joten kannustamme kaikkia liittymään mukaan, olit sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi peluri. Lopulliset ryhmäjaot ja treeniajat ilmoitetaan osallistujille viimeistään päivää ennen leirin alkua.

Tulevat päiväleirit Vantaa
Ilmoitetaan myöhemmin
Hinta
50 € biitsi Vantaa jäsenet / 60 € ei jäsenet
Sisältäen
2x 1,5h treeniä teeman mukaan huippuvalmentajan johdolla huippuolosuhteissa.
Lajiteoriaa, pelivinkkejä, opitun kertausta ja ohjattua lämmittelyä valmentajan johdolla treenien välissä.
Kahvia ja teetä vapaasti.
1x vapaavalinteinen palautusjuoma baarista.
Rentoa yhdessäoloa ja tutustumista muihin pelaajiin.
Pelikentät peleille treenien välissä ja jälkeen.

Ilmoittaudu leirille

Pelitasot

A - Sinulla on kokemusta lentopallo- tai beach volley - turnauksista kovalla tasolla (avoin- & SM-kiertue). Kaikki osa-alueet ovat vahvasti hallussa, peli on puhdasta ja kaunista!

B - Olet pelannut biitsiä/lentopalloa jo jonkin aikaa, ja kilpaillut harrasteturnauksissa (esim. Viking Line Cup). 2 vs 2 pelit sujuvat erittäin hallitusti ja monet osa-alueet kuten lyönti torjunta ja puolustus ovat varmalla pohjalla. B-tasolle pääsy vaatii usean vuoden aktiivista harrastamista

C - 2 vs 2 pelit alkaa jo sujua hyvin, mutta kaikkia peruskosketuksia pitää vielä hioa. Hyökkäykset alkavat jo suuntautua toivotuihin paikkoihin. Torjunta- ja puolustuspeli alkaa jo luonnistua. Merkkien käyttö ja sijoittuminen eri pelitilanteissa on tulossa tutummaksi. Usein C-taso saavutetaan 1-3 vuoden harrastamisen jälkeen.

D - Olet harrastaja joka haluaisi jo pelata 2 vs 2 pelejä, mutta jokaisella osa-alueella on vielä paljon kehitettävää. Torjunta- ja puolustuspelaaminen ei ole vielä tuttua. D-tasolla otetaan haltuun kaikki lajitekniset perusteet ja ymmärrys 2 vs 2 pelaamisesta. Harjoittele täällä kärsivällisesti ennen C-tasolle siirtymistä.

E - Löysit juuri tämän upean lajin. Olet aloittamassa, tai vasta aloittanut beach volleyn pelaamisen. Harjoituksissa keskitytään kaikkien osa-alueiden perustekniikoiden opetteluun.

Beach volley leirit

Osallistu Biitsin beach volley leireihin! Leirit järjestetään kesällä Biitsin Vantaalla sekä syksyllä, talvella ja keväällä Salmisaaren ja Pasilan Biitseillä. Leireillä valmentajina toimivat Biitsin huippuvalmentajat.