Beach Volley Leirit

PÄIVÄLEIRI Lauantai 4.2
Aikataulu: 10.30-16.30 Salmisaari, tasot A-D

Leirin valmennusrosteri koostuu lahjakkaista ja kokeneista valmentajista, joista osalla on valmennuskokemusta myös ulkomailla. Tule mukaan treenaamaan huippuvalmentajien johdolla. Leiri on tarkoitettu tasoille A-D ja muodostamme ryhmät pelaajien tasot huomioiden. Lopulliset ryhmäjaot ja treeniajat ilmoitetaan osallistujille viimeistään päivää ennen leirin alkua.
Leirin teemana on hyökkäys. Pääset treenaamaan erilaisia hyökkäystekniikoita- ja variaatioita yhdessä huippuvalmentajien johdolla.

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT
Early bird hinta 89€/hlö 21.1.2023 asti. Tämän jälkeen 99€/hlö.

Hintaan sisältyy

  • Kaksi 1,5h valmennusta huippuvalmentajan johdolla
  • Lounas Biitsin loungessa yhdessä valmentajien kanssa
  • Lounaan aikana keskustellaan myös leirin teemaan liittyvistä aiheista
  • Vapaavalinteinen juoma baarista

PERUUTUS
Veloitukseton peruutus on mahdollista 3 päivää ennen leiriajankohtaa. Tämän jälkeen peruutuskulu on 100% hinnasta. Leirimaksu maksetaan kassalla ennen alkua pankki- tai luottokortilla. Liikuntaeduista maksuna käyvät ePassi sekä Edenred mobiili ja -kortti. Käteistä tai liikuntaseteleitä emme ota vastaan.


DAY CAMP 4th of February
10.30-16.30 at Biitsi Salmisaari

Line up of the coaches consists of talented and experienced coaches
The camp is for levels A-D. We will divide you into training groups based on your level. The final groups and specific times will be announced no later than the day before the camp. Theme of the camp is attack. You get to practice different attacking variations and techniques with top coaches.

REGISTRATION AND PAYMENTS
Early bird price is 89€/person until 21.1.2023. After that 99€/person.

The price includes

  • Two 1,5hour coaching sessions with our top coaches
  • Lunch at the venue enjoyed with our coaches
  • Discussion about the theme during the lunch
  • Drink of your choice from the bar

CANCELLATION
Free cancellation until 3 days before the camp. Any cancellation done closer than that is subjected to 100% cancellation fee.

Ilmoittaudu leirille

Pelitasot

A - Sinulla on kokemusta lentopallo- tai beach volley - turnauksista kovalla tasolla (avoin- & SM-kiertue). Kaikki osa-alueet ovat vahvasti hallussa, peli on puhdasta ja kaunista!

B - Olet pelannut biitsiä/lentopalloa jo jonkin aikaa, ja kilpaillut harrasteturnauksissa (esim. Viking Line Cup). 2 vs 2 pelit sujuvat erittäin hallitusti ja monet osa-alueet kuten lyönti torjunta ja puolustus ovat varmalla pohjalla. B-tasolle pääsy vaatii usean vuoden aktiivista harrastamista

C - 2 vs 2 pelit alkaa jo sujua hyvin, mutta kaikkia peruskosketuksia pitää vielä hioa. Hyökkäykset alkavat jo suuntautua toivotuihin paikkoihin. Torjunta- ja puolustuspeli alkaa jo luonnistua. Merkkien käyttö ja sijoittuminen eri pelitilanteissa on tulossa tutummaksi. Usein C-taso saavutetaan 1-3 vuoden harrastamisen jälkeen.

D - Olet harrastaja joka haluaisi jo pelata 2 vs 2 pelejä, mutta jokaisella osa-alueella on vielä paljon kehitettävää. Torjunta- ja puolustuspelaaminen ei ole vielä tuttua. D-tasolla otetaan haltuun kaikki lajitekniset perusteet ja ymmärrys 2 vs 2 pelaamisesta. Harjoittele täällä kärsivällisesti ennen C-tasolle siirtymistä.

E - Löysit juuri tämän upean lajin. Olet aloittamassa, tai vasta aloittanut beach volleyn pelaamisen. Harjoituksissa keskitytään kaikkien osa-alueiden perustekniikoiden opetteluun.