Biitsin ohjelmapalvelut

Biitsin ohjelmapalvelut

Biitsin täyden palvelun tuotanto luo tilaisuuteesi ainutlaatuisia kokemuksia ja elämyksiä!

Musiikki Juontajat Show Aktiviteetit

Esiteltyjen ohjelmapalveluiden lisäksi teemme myös uniikkeja räätälöityjä kokonaisuuksia.

Musiikki

DJ-palvelut

Biitsi House Dj

DJ soittaa asiakkaan kanssa sovittua teemaan sopivaa musiikkia 6h Hintaan sisältyy DJ laitteet, mikrofoni, Dj-pöytä

Esiintyvä DJ Mikke

Mikke on Sipoosta lähtöisin, nykyisin pääkaupunkiseudulla toimiva musiikin ammattilainen. Mikeltä lähtee parhaat tanssibiisit tilaisuuteen kuin tilaisuuteen! Energinen mies ei jätä levylautasten takana ketään kylmäksi!

Bilebändit

BiitsiBoys

BiitsiBoys on Biitsin “house band”. Ryhmä koostuu suomalaisista eturivin ammattimuusikoista. BiitsiBoys rokkaa takuuvarmasti bileet uusiin ulottuvuuksiin, heidän biisilistoilleen kuuluu rock- ja popklassikot Suomeksi sekä Englanniksi. BiitsiBoysin mukaan on mahdollista saada liuta Suomen eturivin ykkösartisteja, kysy lisää!

Käsityöläiset

Käsityöläiset tunnetaan vimmaisena livebändinä. Reilut 1000 keikkaa ovat muovanneet bändistä samaa rytmiä hengittävän ja elävän organismin. Parhaiten Kässäreitä kuvaa kolme t-kirjainta: tunteella, tyylillä ja täysillä.

Juontajat

Juontajat

Marianne Harjula

Marianne Harjula on valovoimainen ja sanavalmis juontotyön ammattilainen jo yli 18 vuoden kokemuksella. Marianne valittiin tapahtuma-alan arvostetuimmassa galassa, (Evento Awards 2019) vuoden parhaimpana juontajana, puhujana ja kouluttajana Suomessa 2019. Marianne omaa monipuolisen taustan niin televisiotyöstä, suorista lähetyksistä, paneelikeskusteluiden vetämisestä, messuista, lehdistötilaisuuksista, gaaloista kuin isoista massa- ja yritystapahtumistakin.

Ville “Viki” Eerikkilä

Viki on tuttu YleX aamuista ja on kokenut mediahenkilö. Hän hoitaa juonnot ja aktiviteettien vedot rennonletkeällä mutta ammattitaitoisella otteella. Vikin persoona ja tyyli sopii erinomaisesti biitsibileisiin.

Biitsi House Host

Biitsin kisavetäjät ja hostit hoitavat ammattitaidolla myös illan juonnot !

Show

Show

Lähitaikuutta by Miika Korkatti

Kiertelevä lähitaikuri on yksi harvoista tavoista tuoda tapahtumaan ruohonjuuritason viihdyttäjä. Kiertelevä lähitaikuus on taikuutta, joka tapahtuu suurien estradien sijaan vieraiden keskellä. Näin Taikurimme kohtaa vieraita henkilökohtaisesti ja varmistaa, että kaikki nauttivat ajastaan.

Slackline show by Jaan Roose

Jaan Roose on moninkertainen slacklinen maailmanmestari ja on kiertänyt esiintymässä ympäri maailmaa mm. Madonnan keikkakiertueella. Nämä meriitit näkyvät rautaisena ammattitaitona viihdyttää yleisöä. Jaanin show on erinomainen bileiden kohokohta ja sopii moneen tilaisuuteen kun halutaan saavuttaa WOW-efekti. Jaan tekee myös esityksiä teemojen ympärille, sekä slackline opetusta. "

Aktiviteetit

Aktiviteetit

Karaoke

Bileiden klassikko aktiviteetti joka toimii aina! Karaokepakettiin kuuluu ammattitaitoinen juontaja, premium karaokelaitteisto ja 48000 biisin kirjasto mistä löytyy varmasti jokaiselle laulettavaa koko illaksi!

Biitsin Baaripelit

Biitsin baaripelit ovat oiva tapa lisätä rentoa sisältöä tapahtumaan. Pelit voi ottaa osaksi omatoimisena tai ohjattuina. Peleinä toimii Cornhole, Mölkky, Jätti Huojuva Torni, Beer Pong ja Biitsitennis.

Arcade Pelit

Kevytmieliseen kisailuun osaksi tapahtumaa, oiva valinta on Arcade pelialue. Peleinä on Pingis, Pöytäfutis, Cornhole, Beer Pong, Jätti Darts ja Flipperi. Voidaan järjestää ohjattuna tai omatoimisena.

Osallistava rumpushow

Mukaansa tempaava ja rytmikäs rumpushow, missä juhlijat pääsevät osallistumaan lattarirytmien tuottamiseen.