Kutsu eksklusiivisiin rantabileisiin!

Kutsu eksklusiivisiin rantabileisiin!

Meillä on ilo kutsua SINUT ja seurueesi perinteisiin (eli JO 2. KERTAA järjestettäviin!) TEFLON ISLAND Beach Partyihin lauantaina 16.12. keskellä synkintä loskasesonkia.

Triplan BIITSI muuntautuu yhden illan ajaksi meidän omaksi trooppiseksi saareksi, jossa ei taatusti sada ja lämpötila pysyy lukemassa +26*C.

Ovet juhlijoille avataan 20:00. Teflon Brothersin festarikeikka hiekalle paalutetulla lavalla n. klo 23, jonka jälkeen juhlahumu jatkuu 04:00 saakka. Paikalla mm. IHKU:n pop-up karaoke!

Teflon Islandissa mukana

Teflon Islandissa mukana

Teflon Brothers haluaa kiittää tukijoitaan ja ystäviään järjestämällä ilmaiset kauden päättäjäiset, ainoastaan kutsuvieraille. Emme pystyisi tähän mitenkään ilman yhteistyökumppaneitamme, jotka mahdollistavat tämän, toivottavasti jokavuotiseksi muodostuvan perinteen.

Sponsoreiden tuotteisiin tulet varmasti törmäämään paikan päällä, mutta Original Sokos Hotel Tripla tarjoaa jo nyt ilmoittautuneille majoituksen samassa rakennuksessa hiekkapuhalletuun hintaan.

100 EUR / 1hh standard 120 EUR / 2hh standard

VARAA HUONEET

Mainitsethan ystävällisesti kiintiötunnuksen BTEFLON23 varausta tehdessä, saadaksesi mainitun alennushinnan. Varaukset myös verkossa, jossa koodin voi lisätä sille tarkoitettuun ruutuun - www.sokoshotels.fi

Hyvä tietää

Hyvä tietää

Pukukoodi on ihan käytännön syistä kesäinen ja kevyt asu. Keikka-alustana toimii lämmitetty valkoinen hiekka, jossa liikut helpoiten paljain jaloin tai vaihtoehtoisesti ota omat flip-flopit mukaan. Narikassa on mahdollisuus vaatteiden vaihtoon ja tilaa tylsille talvivaatteille.

Tapahtuma on vain täysi-ikäisille ja koko tila toimii anniskelualueena pilkkuun saakka, eli 03:30 asti. Sponsorien tarjoamien juomien lisäksi paikalla on hyvin kattava baari, joten juoma ei juhlista lopu.

Tapahtuma-alueen löydät Triplan Down Under alueelta, parkkihallin P4 kerroksesta. Osoite on Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki. Pasilan juna-asemalta pääset sisäkautta suoraan helteeseen.

Tervetuloa!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ